2821
2789
عنوان

ناخونام+عکس📱📱📸📸📸

467 بازدید | 20 پست

ناخن مصنوعی گذاشتم انقدر سختمه امتحانی خریدم گفتم اگه تونستم ناخنامو میکارم ولی نتونستم الانم با سختی دارم تایپ میکنم بنظرتون اگه ناخن بکارم عادت میکنم؟

😊به کاربریم گیر ندید کاربر قدیمی هستم😊                          یه لبخند گشاد بزن😁بدو دیگه😁عه بخند دیگه😁بخند😁آفرین😁حالا خیلی خوشگل تر شدی😁امیدوارم همیشه بخندی😁                 ترجیح میدم آدم بده باشم ولی خودم باشم تا اینکه آدم خوبه باشم ولی نقش بازی کنم😣         دختر خوشگلم مامان انقدر عاشقته که بدنیات نیاره🙂            برای حاجت روایی و خوشبخت شدن و راه درست انتخاب کردنم یه صلوات میفرستی؟☺☺☺          انشاالله به هرچی میخای برسی و آرزو هات خاطره شن واست عزیزم😗😗

حالا بخوای بکاری به این بلندی میکاری؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

اره کم کم عادت میکنی 

خب میتونی کوتاه بزنی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید اسی شرمنده

بچه ها بیایددددد تولد داریممممم🥰😍🌹اسی جون خودتون هم دعوت هستید هاااا 

بیاین تاپیک اخرمم❤🌹😎بچه ها یه پست بزارید حداقل

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

چقدم زشتن ناخن مصنوعی هات😁😁😁😁

اگر بکاری طبیعتا اولش سخته اما به مرور عادت میکنی

ولی خب کوتاه تر از این بکار

دیگه انقدر بلند مد نیست عین جادوگرا

.Pain🔥you made me a believer

دوسه روز اول یکم سخته کلا کاشت اما بعدش عادت میکنی راحت به کارهات میرسی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
حالا بخوای بکاری به این بلندی میکاری؟

اوهوم

😊به کاربریم گیر ندید کاربر قدیمی هستم😊                          یه لبخند گشاد بزن😁بدو دیگه😁عه بخند دیگه😁بخند😁آفرین😁حالا خیلی خوشگل تر شدی😁امیدوارم همیشه بخندی😁                 ترجیح میدم آدم بده باشم ولی خودم باشم تا اینکه آدم خوبه باشم ولی نقش بازی کنم😣         دختر خوشگلم مامان انقدر عاشقته که بدنیات نیاره🙂            برای حاجت روایی و خوشبخت شدن و راه درست انتخاب کردنم یه صلوات میفرستی؟☺☺☺          انشاالله به هرچی میخای برسی و آرزو هات خاطره شن واست عزیزم😗😗

حس کاشت ناخن زیاد شبیه ناخن مصنوعی‌ نیست

الانم فکر کنم خیلی بد چسبوندی ناخن مصنوعی هارو واسه همین اذیت می کنه

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
چقدم زشتن ناخن مصنوعی هات😁😁😁😁 اگر بکاری طبیعتا اولش سخته اما به مرور عادت میکنی

من خودم دوست داشتم

به_سلیقه_هم_دیگر_احترام#  

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792