2777
2789
عنوان

سفر شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز بیرونه هرشبم توگوشی چت میکنه وچندبار پیام هاشو خوندم ولی نشد اسکرین شات بگیرم

یعنی الانم هر روز باهاش بیرونه 

اگه با اینا میتونی کنار بیای به بیخیالیت ادامه بده دیگه اینا که همیشه هم میبینن چه تو سفر چه بی سفر 

تو رو خدا اینقدر بیخیال نباش که قضیه حاد تر شوهرت پررو تر و افسار گسیخته تر بشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نمیدونم همش میگه طلاق بگیر برو شکایت کن برو توافقی جداشو 

ای وای 😧😧😧

اسی چرا موندی ...وای خدا من 

داری خودتو داغون میکنی ..بهتره فکری بحال خودت کنی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یعنی الانم هر روز باهاش بیرونه  اگه با اینا میتونی کنار بیای به بیخیالیت ادامه بده دیگه اینا ک ...

هرکاری که بگی کردم ازبزرگترهاکمک گرفتم حرف زدن باهاش فایده نکرد خودم باهاش حرف زدم فایده نداره مشاوره رفتم کلی کار دیگه هم کردم که ولی فایده نداشت

هرکاری که بگی کردم ازبزرگترهاکمک گرفتم حرف زدن باهاش فایده نکرد خودم باهاش حرف زدم فایده نداره مشاور ...

چی بگم هیچی به ذهنم نمیرسه فقط میتونم بگم خدا به دلت ارامش بده 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
ای وای 😧😧😧 اسی چرا موندی ...وای خدا من  داری خودتو داغون میکنی ..بهتره فکری بحال خودت کنی

نمیدونم چه فکری بکنم دارم دیوونه میشم اصلا روحیه ام باختم فقط تنها راهم اینه که بمیرم دیگه خسته ام از همه چیز این شوهر داره بدجور باهام تا میکنه هم بامن هم با دختر خودش 

چی بگم هیچی به ذهنم نمیرسه فقط میتونم بگم خدا به دلت ارامش بده 

اصلا خدا اینهمه درد رو چرا به من ودخترم داده خیلی ناراحتم خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد ولی این یکی دیگه خیلی سنگینه دوست دتتر داشتن ومسافرت مجردی ودخترم که تحمل نداره واذیت میشه این وسط چه جدا بشیم چه بمونیم باهم

وقت نماز هرکدومتون نماز خوندین برام دعا کنید خیلی وضع زندگیم داغونه خیلی زیاد رابطه شوهرم بااون خانم وکارهایی که به سرمون آورده خیلی درد آوره فک کنم این چوب خداست که صدانداره ولی بدجور دارم دردمیکشم .توروخدا دعاکنید درحق من ودخترم واین زندگی که خیلی حالش بده 

وقت نماز هرکدومتون نماز خوندین برام دعا کنید خیلی وضع زندگیم داغونه خیلی زیاد رابطه شوهرم بااون خانم ...

اون زنی که با شوهرت دوست شده،چطور از خدا نمیترسه چطور انقدر راحت یه زندگی و ازهم میپاشن،خدا روقسم میدم به به پهلوی شکسته ی حضرت زهرا اول اینکه هیچ کس به شریک زندگیش خیاتت نکنه و دوم اینکه اینجور زنایی که نفرسوم یه رابطه میشن یه مریضی بگیرن که درمان نداشته باشه خدا لعنت کنه همچین زنای کثیف و بی وجدانی رو