2777
2789
عنوان

بچه ها من مادرشوهرم عکس شوهرمو میزاره پروفایلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2919 بازدید | 185 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مادر ک بچه اش بزرگ میکنه بابد بدونه پسرش همیشه باهاش نیس ی جایی ب بعد میزاره میره اویزون بچه باش ...

آقا من بزرگ کردم تا آخر عمر پیشم بمونه از زن گرفتنشم پشیمونم کردین والا  ب به بقیه کار ندارم هرطور راحتی همون کارو کن دوست عزیز

قرار هم نیست تا زنش بدن دیگ از شناسنامه و دلشون بندازنش بیرون

مادره هرکاری میخواد واسه پسرش انجام بده عرض کردم ایشون از راه هودنمایی وارد زیاد جالب نیس

موفق باشید

این مادر ک بچه اش بزرگ میکنه بابد بدونه پسرش همیشه باهاش نیس ی جایی ب بعد میزاره میره اویزون بچه باش ...

آویزون نباشن.ولی قرار نیست فاتحشو‌بخونن.اصلا اون خودنمایی اگر ضرری بهت زد اونموقع ناراحت شواگر زندگیت خوبه همسرت خوبه.اگر دخالت نمیکنن.ناراحتی نداره.من گفتم خانواده همسرم واقعا محبت ندارن.ولی کار دارن هر کدوم اول زنگ میزنن همسرم.ولی جایی مادرش کاری داره بره به غریبه بگه.دوست داری خودت مادرتو کامل ترک‌کنی هیچ جا کمک حالش نباشی.حالا مادرت عکستو بزاره .انقد زندگیو سخت نکن برا خودت

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

مادره هرکاری میخواد واسه پسرش انجام بده عرض کردم ایشون از راه هودنمایی وارد زیاد جالب نیس موفق باشی ...

مثلا من الان دوتا بچه کوچیک دارم همیشه عکساشون و استوری میکنم دارم خودنمایی میکنم؟

یا علی دعواست بازم؟ 

برم اجرم و بیارم؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
چرافکرمیکنی شوهرت چون باتوازدواج‌کرده مادرشوبایدبندازه دور؟؟؟اگه عروستون اینجوری ناراحت میشدنمیگفتی ...

من نمیگم مادرشو بندازه دوره هرکاری دوست داره بکنه عکس پسرشو قاب کنه یا هرکازیییی دوشت داره واسش یکنه ولی از در خودنمایی وارد نشه زیاد جالب نیس

😂😂ولله ترسیدم زن بدم ب پسرم ..بزار همون مجرد بمونه 

والا پسر من یه زن این مدلی بگیره دو روزه طلاقشو میگیرم

دختره هم تشریف ببره ور دل مامان و باباش بشینه

چقدر نچسبن یه سری عروسا آخه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
مثلا من الان دوتا بچه کوچیک دارم همیشه عکساشون و استوری میکنم دارم خودنمایی میکنم؟

تو داری در حق همسرهای آینده اون دوتا بچه ظلم بزرگی می کنی ...تو حق همچین کاری نداری 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍