2777
2789
عنوان

جمله سازی با اسم کاربر ها 😉 هر کس میتونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 19216 بازدید | 2846 پست
@اوهوم    

@واااای    @جیغ    @لباس    @عروسمممممم    @کو    

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=198739906]@حلال   @اوسول   😉😉😉😉🤪[/QUOTE @الهام_(مامان_رهام_و_رها)عیالوار_شدم_وقت_سر_خواروندن_ندارم  

دمت گرم با این نام کاربریت😂👌

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
@زبون_درازم   @چون   😅😅😅

@پرو 😑😂

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
[QUOTE=198739906]@حلال   @اوسول   😉😉😉😉🤪[/QUOTE @الهام_(مامان_رهام_و_رها)عیالوار_شدم_ ...

مختصر مفید کلشو تو اسم کاربریش خلاصه کرده

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
@ولی     @من     @کاپوچینو     @خور     @دم &nb ...

@چه  

@خوب  

@نوش  

@جان_جان27099  

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
@عروس؛خوشکله   @میشی    

@ارایشگرتهرانpirozi   @خوبه ؟؟؟

چی چی میگویید شوما

یا_ابرفض_واااا#