2777
2789
عنوان

جمله سازی با اسم کاربر ها 😉 هر کس میتونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 19280 بازدید | 2846 پست

ایدت باحال بود

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@یکی   @منو   تگ کنه 🥲چرااا تگم نکرددیدددد چرا با اسم من جمله نساختید  @من & ...

منم کسی تگ نکرد 😕

بیا من تگت کنم توهم منو

@asalton  

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
@یکی   @منو   تگ کنه 🥲چرااا تگم نکرددیدددد چرا با اسم من جمله نساختید  @من & ...

@asalton @یه_دنیا_آرزو @خوب @هدیه @به تو# 😂😍

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
@من      @دارم      @چه      @خیری    دید ...

😂😂😂

@nazanin_joni   @عاشقتمعاشقتم    

❤️😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز