دخترا من میخوام که طلاق بگیرم پسر مو نمیدونم حضانت شو آیا به من میدن یا نه میترسم پس مو از دست بدم اون خیلی بچس شوهرمم میدونه من بدون بچم دووم نمیارم بخاطر اون طلاقم نمیده عذابم میده توروخدا راهنماییم کنید
آخه خیلی بهم وابستس هنوز شیرخواره من چجوری ازش بگذرم😔
اولدکه خدا یه معجزه ای کنه، زندگیت دوام و آسایش داشته باشه. بعد هم حضانت رو بهش بدی، ممنوع نیست دیدنش. میتونی بری ببینیش. اما صبور باش. صصصصبببببووووور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اها اگه تحملش خیلی سخت ک خب جدا شو ولی ب اینم فکر کن بچتون بچه طلاق بشه نصف خوشیای دنیارو نداره ...
بچه ای هم که در محیط پر تشنج و دعوای پدر و مادر بزرگ بشه سلامت روانی رو از دست میده ...بعد از طلاق با روش های مشاوره ای میشه آسیب رو کمتر کرد ..ولی داشتن یه محیط متشنج و مادری گریان و پدری پرخاشگر روان کودک رو آزار خواهد داد
وخدایی که همین نزدیکی هاست و لبخند میزند به تمامی گره هایی که تصورداشتم همگی کور شده اند
مادری که شیر میده، مستجاب الدعاست. از ته دل دعا کن. مطمین باش از خدا بخوای، شوهرت تا صبح میمیره اما ...
خدا خودش جواب کاراشونو بده من دختری بودم ک همیشه لبم خندون بود هیچوقت خونه پدری کمبودی نداشتم الان اینا باعث شدن من فقط به همین ک صبح بره شب 12 بیاد قانع بشم ولی بازم نذاشتن