بخاطر قد بلندم همه مسخره ام میکنن، هی بهم میگن زرافه، مگه نوردبون قورت دادی؟، چه خبره به مامانت بگو پریز تو بکشه، وای وای وای وایسا اینجا ببینم چقدر با من فرق داری؟ آخ آخ اندازه من شدی، چقدر دیلاقی و...
اه دیگه خسته شدم، خیلی سعی کردم محل ندم و برام مهم نباشه ولی واقعا نمیشه حرصم در میاد از دستشون، خودم قدم رو دوست دارم و راضیم ولی بخاطر تمسخر های دیگران عصبی میشم و دوست دارم گرررررررریه کنمممممم😭😭😭😭😭😭😭
حرف بقیه برام مهم نیست ولی امشب اعصابم خرابه .فروشگاه میرفتیم پسره صاحب اونجا شماره داد دوستم بهم بده ازمن خوشش اومد .منم یبار حرف زدم دیدم مناسب من نیست گفتم ببخشید نمیتونم اونم گفت من سریش نیستم برام مهمم نیست برو خیلی مغرور .من خودم چشام قشنگه قدم بلند به خودمم خیلی میرسم .بعد یه مدت رفتم فروشگاه بهم گفت چه وضعشه شکمت چه خبر منظورش بود بزرگه ..یکم مشخص بود امروزم رفتم اصلن معلوم نبود بهم گفت خراب کردی ...منظورش بود شکم داری منم گفتم شعور نداری ..بنظرت بهش پیام بدم به تو ربطی نداره یا سکوت کنم
دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته