لالیساااا مدیر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 445 عنوان پیشی واگذار | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 58 پست میخوام این بچه گربه رو واگذار بگیرم 1400/04/20 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Zizo13 عضویت: 1392/07/13 تعداد پست: 4283 من یکم افسردگی دارم امیدوارم با اوردنش دلتنگیم برطرف بشه🥰♥️ برای افسردگی سگ خیلی بهتره از پس این کوچولو که براومدی یه سگ بخر روحیه ت رو خیلی عوض میکنه
لالیساااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 445 برای افسردگی سگ خیلی بهتره از پس این کوچولو که براومدی یه سگ بخر روحیه ت رو خیلی عوض میکنه&nb ... اگه مامان بابام نماز نمیخوندن حتما سگ میگرفتمولی خوب پیشیم خوبه🥺😍
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 ای جان😍😍😍چرا گردنشو بستین بیماری دارع؟ گربه خیابونیه پاش شکسته بود داداشم پیداش کرد بردیم عملش کردن سرشو بستن که پانسمان رو نکنه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 اگه مامان بابام نماز نمیخوندن حتما سگ میگرفتم ولی خوب پیشیم خوبه🥺😍 من سگم زیاد داشتم برا داخل خونه گربه بهتره ولی مهر و محبت سگ خیلی متفاوته « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
لالیساااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 445 گربه خیابونیه پاش شکسته بود داداشم پیداش کرد بردیم عملش کردن سرشو بستن که پانسمان رو نکنه اخی ایشالا خوب میشهبعضیا هستن حیوون ازاری میکنن اینجوری مریضشو میبینن نه تنها بهش کمک نمیکنن بلکه اذیتشم میکنن واقعا حالم ازون ادما بهم میخوره
لالیساااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 445 من سگم زیاد داشتم برا داخل خونه گربه بهتره ولی معر و محبت سگ خیلی متفاوته اره سگ وفاداره ولی گربه خودش سر خدشو گرم میکنه
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 اخی ایشالا خوب میشه بعضیا هستن حیوون ازاری میکنن اینجوری مریضشو میبینن نه تنها بهش کمک نمیکنن بلکه ... نفرت انگیزن من اگه ببینم حتما برخورد میکنم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 اره سگ وفاداره ولی گربه خودش سر خدشو گرم میکنه سر تو رو هم گرم میکنه این فینگیلی میاد هی قلقلکش کنم بازی کنه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
لالیساااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 445 نفرت انگیزن من اگه ببینم حتما برخورد میکنم اره منم تاحالا ندیدم ولی فیلمشو زیاد دیدم رانندگی میکنن حیوون میبینن سرعتو بیشتر میکنن
لالیساااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 445 سر تو رو هم گرم میکنه این فینگیلی میاد هی قلقلکش کنم بازی کنه اخی خدا حفظش کنه🥺😍
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 اره منم تاحالا ندیدم ولی فیلمشو زیاد دیدم رانندگی میکنن حیوون میبینن سرعتو بیشتر میکنن فقط میشه گفت الهی خدا هدایتشون کنه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 اخی خدا حفظش کنه🥺😍 ❤️❤️❤️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام