2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان😍😍😍چرا گردنشو بستین بیماری دارع؟

گربه خیابونیه پاش شکسته بود داداشم پیداش کرد بردیم عملش کردن  سرشو بستن که پانسمان رو نکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه مامان بابام نماز نمیخوندن حتما سگ میگرفتم ولی خوب پیشیم خوبه🥺😍

من سگم زیاد داشتم برا داخل خونه گربه بهتره ولی مهر و محبت سگ خیلی متفاوته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
گربه خیابونیه پاش شکسته بود داداشم پیداش کرد بردیم عملش کردن  سرشو بستن که پانسمان رو نکنه

اخی ایشالا خوب میشه

بعضیا هستن حیوون ازاری میکنن اینجوری مریضشو میبینن نه تنها بهش کمک نمیکنن بلکه اذیتشم میکنن واقعا حالم ازون ادما بهم میخوره

اخی ایشالا خوب میشه بعضیا هستن حیوون ازاری میکنن اینجوری مریضشو میبینن نه تنها بهش کمک نمیکنن بلکه ...

نفرت انگیزن من اگه ببینم حتما برخورد میکنم

اره سگ وفاداره ولی گربه خودش سر خدشو گرم میکنه

سر تو رو هم گرم میکنه این فینگیلی میاد هی قلقلکش کنم بازی کنه

اره منم تاحالا ندیدم ولی فیلمشو زیاد دیدم رانندگی میکنن حیوون میبینن سرعتو بیشتر میکنن

فقط میشه گفت الهی خدا هدایتشون کنه