2777
2789
پشیمون میشی  اگه میتونی درستش کن پدر و مادرتم یه روزی ازت خسته میشن اون بچه هم پدر و هم مادر ...

تنها نگرانیم همینه خودمم به اینده بچم فکر میکنم ولی واقعا ارامش ندارم

واقعا عصبیه منو هم از زندگی سیر کرده ارامش‌ندارم

ننیدونم‌چشونه این‌ مردا؟؟؟ پدر‌منم‌عصبی بود‌... نمیشد بهش‌بگی تو . بهش‌بر میخورد شروع میکرد دعوا ....‌ نمیدونم‌بگم خدا لعنت کنه‌‌‌پدرشو؟ مادرشو؟ نمیدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم فکن عاقلانه تصمیم بگیر میدونی بچت دراینده چقدر زجر می کشه حالاکه به دنیا اوردیش باید سختی هاشم ت ...

بچه تو خانواده ای که‌همش‌بحث و درگیری‌و بداخلاقیه‌خوبه حالش؟؟؟ این‌چه طرز‌فکریه .. نمیفهمم

بچه تو خانواده ای که‌همش‌بحث و درگیری‌و بداخلاقیه‌خوبه حالش؟؟؟ این‌چه طرز‌فکریه .. نمیفهمم

اره انقدر بحث میکنه  و داد میزنه ارامش نداریم بچمم پس فردا عصبی میشه

تنها نگرانیم همینه خودمم به اینده بچم فکر میکنم ولی واقعا ارامش ندارم

یه مدت بیخیالش شو اصلا بهش توجه نکن، مثه یه غریبه باش براش، خودش درست میشه

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

نه عزیزم نگا کن من دارم بهش میگم اگه میتونی شوهرتوببر روان شناس باهاش صحبت کن اگه ممکنه حتی خودتو تغیر بده بخاطر بچت اگه نشد بعد طلاق توفکن این بچه خواهر برادر نداره بعد پدرش بایه خانم دیگه ازدواج کنه و زن باباهه بداخلاق باشه مادرشم همین طور بره دنبال زندگیش بخدا انقد از این موارددیدم که نگو بنظرم همه سعیشو بکنه که شو هرش خوب شه به هر دری باید بزنه عزیزم به ده سال بیست سال بعد نگاه کن موضوع الکی نیست

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳
نه عزیزم نگا کن من دارم بهش میگم اگه میتونی شوهرتوببر روان شناس باهاش صحبت کن اگه ممکنه حتی خودتو تغ ...

بله روانشناس نرفتم ولی خیلی سعی کردم خودمو تغییر بدم اونجور که دوست داره باشم کنار بیام با اخلاقش ولی واقعا تاثیر نداشت کلا شخصیتش اینجوره عصبی و پرخاشگره

بله روانشناس نرفتم ولی خیلی سعی کردم خودمو تغییر بدم اونجور که دوست داره باشم کنار بیام با اخلاقش ول ...

خوب پسطلاق بهترین کاره ولی تورو خدا هوای بچتو داشته باش نزار احساس کمبود کنه

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز