2821
2789
عنوان

بهم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 32 پست
اون دوستت داره پس؟  هر دو خانواده ميدونن؟  وقتى كات كردى چى ميگف؟

چرا میگی دوستم داره؟

آره می دونن.آخرین بار همدیگه دیدیم گفت آه ونفرینم مامانم همیشه تو زندگیمه اگه با تو ازدواج کنم دلش میشکنه

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
چرا میگی دوستم داره؟ آره می دونن.آخرین بار همدیگه دیدیم گفت آه ونفرینم مامانم همیشه تو زندگیمه اگه ...

منظورم اين بود كه وقتى داشتين كات ميكردين دوست داشت ولى واقعا چقدر نامعلومه آخرش چند سالتونه هردو ؟ بهش پيام بده قشنگ و باكلاس و سرسنگين بگو كه بفرما كارى داشتين ببين چى ميگه؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اين بود كه وقتى داشتين كات ميكردين دوست داشت ولى واقعا چقدر نامعلومه آخرش چند سالتونه هردو ؟ ...

نه دوست نداشت .یعنی دلش نمی خاست.می دونم هیچ وقت نمی تونه فراموشم کنه

من ۲۵ ایشون ۳۰

منظورم اين بود كه وقتى داشتين كات ميكردين دوست داشت ولى واقعا چقدر نامعلومه آخرش چند سالتونه هردو ؟ ...

شما هم متوجه شدین آخرش چقدر نامعلومه

آره هیشکی مثل اون دوست ندارم

بهش پيام بده باكلاس ولى سرسنگين ببين چى ميخواد بگه ؟ اگه پشيمونه و بنظرت وضعيت مناسبى داره خانوادتت راضى هستن باهاش باش ولى باهاش آخر مسئله رو مشخص كن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
بهش پيام بده باكلاس ولى سرسنگين ببين چى ميخواد بگه ؟ اگه پشيمونه و بنظرت وضعيت مناسبى داره خانو ...

باشه عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی❤

می دونی ما هیچ آینده ای ما هم نداشتیم.خانواده اش راضی به ازدواج با من نبودن

ولش نکن ...بزار اونم‌تلاشش رو بکنه ..انشالله که درست بشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نه سه بار زنگ زده 

واسه منم خانوادش راضی نبودن اونم چندبار از دلتنگی بهم زنگ زد فقط همین نه چیز دیگه که مثلا کاری کنه برگرده یا خانوادش راضی شدن نه الانم اخرین بار 5ماه پیش زنگ زده بود 

حالا تو زنگ بزن ببین قضیه چیه 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792