2777
2789

عزیزم هاله داره مبارکه  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما این دوره کار خاصی کردین که خداوند بهتون عنایت کرد نی نی داد؟ 

عزیزم سه ماه بود کلومیفن خوردم و داروی طب اسلامی مصرف کردیم هم من هم همسرم

چله آیت‌الله حق شناس و چله شهدا گرفتم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم سه ماه بود کلومیفن خوردم و داروی طب اسلامی مصرف کردیم هم من هم همسرم چله آیت‌الله حق شناس و چ ...

خوش به سعادتت... 

عزیزم تو چله حق شناس باردار شدی؟ 

چله شهدا منظورت همون روزانه صد صلوات تا چهل روز برای چهل شهید؟ 

ببخشید سوال میکنم

امشب برای سلامتی تودلیت نماز شب میخونم و هدیه میکنم به امام زمان عج

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خوش به سعادتت...  عزیزم تو چله حق شناس باردار شدی؟  چله شهدا منظورت همون روزانه صد صلوات ...

آره عزیزم وسط چله یه بار پریود شدم 

ولی میدونی من بعد از شروع چله آیت الله حق شناس با قضیه عنایت شهدا آشنا شدم حس میکنم برکت چله حق شناس این بود که با شهدا آشنا بشم و حاجتمو بگیرم

خیلی ممنون عزیزم بابت نماز شب

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها هاله بی بی چک رو زیاد روش حساب باز نکنیدا

من 4 امی اش هم امروز صبح زدم همونجوری هاله انداخت تو 5 دیقه اول

بعد رفتم ازمایش منفی بود

کلا هاله ای که صورتی واضح باشه رنگش قابل قبوله در غیر این صورت خط تبخیره یا اینکه خیلی زود زدین هر دو روز یکبار باید هاله پررنگتر شه اگه نشه کاذبه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من که میگم مثل بی چک های چند ماه قبلم کاذبه 😔

خیلی کم رنگه. به نظرم تکرارش کن با ادرار اول صبح باشه اگر صورتی شد قبول هست و برو ازمایش خون بده

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم.ولی من فقط بیبی چک با خط صورتی را قبول دارم. چون هاله کم رنگ میتونه کاذب باشه.و الکی فرد دل ببنده و بعد پریود بشه و غصه بخوره.خودم چون سابقه دارم یگم بیبی چک فقط پر رنگ

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم.ولی من فقط بیبی چک با خط صورتی را قبول دارم. چون هاله کم رنگ میتونه کاذب ...

نه فداتشم این چه حرفیه

خودمم قبلا بی بی این شکلی داشتم و پریود شدم 

بی بی رو عصر زدم 

فردا میشه یک هفته که عقب انداختم اما این ماه ماه خیلی بدی بود برام 2 تا دندون با بی حسی پر کردم بالای زانوم زخم خیلی عمیقی برداشت که با بی حسی برام بخیه زدند و آنتی بیوتیک مصرف کردم، خواهرم میگن حتما بخاطر این موارد عقب انداختی و طبیعیه و میگن تا شنبه صبر کن اگه نشدی بی بی بزن اما خیلی خواب آلودم چند روزه واقعا کلافم، چون سه ماه هم بودم زودتر از موعدم پریود میشدم و می‌گفتند یعنی رحم داره آماده میشه برای بارداری و احتمال بارداری زیاد میشه استرس گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792