2777
2789
عنوان

سر کتاب باز کردم و فکرم خیلی درگیر شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 43 پست
خانم حانی بیوتی شما مگه بجستانی نیستید اقای گاورسی هم که هم شهری هستن چرا پیشِ ایشون نرفتید🤔🤔🤔 مگ ...

خانوم عزیز من در حال حاضر مشهدم و بله بجستانیم و شما که خیلی پیگیر این چیزایین باید بدونین گاورسی الان ۱۰ ساله کار نمیکنه واینم باید بدونین ایشون سر کتاب باز نمیکنه جای اشیا گمشده رو میگه

خدایی فازتون چیه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم حانی بیوتی شما مگه بجستانی نیستید اقای گاورسی هم که هم شهری هستن چرا پیشِ ایشون نرفتید🤔🤔🤔 مگ ...

دوست عزیز اصلا به فرض مثال یک درصد شاید بخوام پیش ایشون نرم چون قبلا هم هزینه گزافی میگرفته این بنده خدا رایگان بود زنگ زدم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

باید از اول بری پیش ی سید کار درست حالا هزینه هم کردی ولی لاقال نتیجه میگیری 

من بچه ام خیلی اذیت بود پارسال داداشم بردش پیش ی بنده خدا که امسال فوت کرد 

واقعا خوب شد 

از این رو به رو شد 

گفته بود دعا نظر ناپاک و سنگین داره بچه ات 

عزیزم رایگان بود

شاید بتونن با سرکتاب بعصی چیزا رو بهتون بگن ولی اینو فراموش نکن قدرت خدا از همه بالاتره روزانه ۱۰۰استغفار بگو تاثیرشو تو زندگیت میبینی فقد کافیه ایمانت از ته دل باشه

میشه شمارشوبه منم بدی زندگیم داره میپاشه از هم شوهرم که عاشقم بود نگامم نمیکنم میگم طلاق میگع باشه انگار جادو شده خودم همش غروب که میشه تا خود صب کارم گریس دلم اشوبه دست خودمم نیس

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

بابا سرکتاب پیش هرکسی باز نکنید باعث ورود اجنه ب زندگیتون میشه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بابا سرکتاب پیش هرکسی باز نکنید باعث ورود اجنه ب زندگیتون میشه

اشتباه کردم اون موقع عقل نداشتم😅