2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 55 پست
این درسته ولی دعوا بین شوهرش بشه من اینجا حرص میخورم ونمیتونم حرفی بزنم

خب خواهرت چرا دعوا راه ميندازه؟بنده خدا شوهرش و مادرشوهرتون

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

واه فقط اونا که هی میکن لیاقت محبت نداره و فلان خب اقاجون شاید دسپختشو دوس نداره وقعا نمیشه هروز هروز بی خبر غذا بفرسته زنش دوس داره خودش بپزه با لذت غذای خودشو بخوره  یکی وسواس داره یکی سلیقش تو غذا فرق میکنه یکی بدله هرکسی دلیلی داره اینکه نمیخواد دلیل بر بی لیاقتی نیس  اونا هم که خوششون اومده یا تنبلن یا ندارن یا کلا هر غذایی باشه میخون نه بدلن نه وسواس نه سلیقه خاصی دارن تو غذا

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری ک شوهرش ناراحت میشه بحث و دعوا میشه

من مادرشوهرم هر بار غذا می داد اگه خوشم می آمد می خوردیم اگه خوشم نمی آمد می زاشتم تو یخچال تا خود شوهرم اگه خواست بعدا گرم کنه و بخوره!  

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
واه فقط اونا که هی میکن لیاقت محت نداره و فلان خب اقاجون شاید دسپختشو دوس نداره وقعا نمیشه هروز هروز ...

دقیقا منم خوشم نمیاد برام غذا بده!

مادرم هر وقت غذا بخواد بده اول زنگ می زنه که غذا پختی؟ فلان غذا رو پختم بدم بیاره برات؟  اگه بخوام می فرسته بیاد!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
واه فقط اونا که هی میکن لیاقت محت نداره و فلان خب اقاجون شاید دسپختشو دوس نداره وقعا نمیشه هروز هروز ...

شما زرنگ ،،ماها تنبل ، ولی جواب خوبیو آدم با ناراحتی نمیده

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
نمیدونم میگه اینقدر دست و پا گیر میشهه

شما بهتره خواهرت رو نصيحت كني كه الكي با شوهرش دعوا راه نندازه ديگه خواهرت مونده به چي گير بده به محبت مادرشوهرش گير ميده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خیلی بیشتر ب اونا چون شوهرش نهار خونه میاد .مپکلی ب ما کمتر چون شوهرم نهار فقط پنج شنبه و جمعه میاد

یکی از چیزهای خوب که با جاری خواهری همینه که حسادت نمیکنی به رفتار خانواده شوهر باهاش اگه غریب بود الان میگفتی به اونا بیشتر محبت میکنه و چیز میز میده اما الان عاقلانه نگاه میکنی احسنت 

خدایا شکرت 
شما زرنگ ،،ماها تنبل ، ولی جواب خوبیو آدم با ناراحتی نمیده

درضمن گفتم اخر متنمو با دقت بخونید  گفتم اونا که کار ندارن یا تنبلن یا کلا سلیقه خاصی تو  غذا ندارنو بدل نیستن .. چرا تبلیو به خودتون گرفتید از قدیم گفتن حرفتو بنداز صاحبش برمیداره 😂

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت