2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل مجازی ممکنه هرکی باشه هااا، قاتل، ی‌ زن، قاچاقچی... از نزدیک دیدیش؟؟

ی چیز دیگه. این طرز حرف زدنت جذاب نیست. یکم رو عزت نفس و رفتار مودبانه کار کن. اون موقع بهتر جواب میده

15سالته و روانشناسی عجب بابا عجب به کجا داریم پیش میریم چه زود مجازی اعتماد میکنین نمیگی ممکن ازت سو استفاده کن یا کلاهبرداری کنه بعد می خوای تورشم کنی بشین درسات بخون این کرونا بدجوری فاز یسری هارو عوض کرده.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  
بچه ها یه سوال اگه دانشجوی پزشکی بود و بین این دو خواستگار یکیو باید انتخاب میکردید ترجیحتون کدو ...

این اولی که شما گفتی بله بدی خودشم میدونه که واسه موقعیت بله دادی نه خودش من باشم دومی ادم باید روش بشه با طرف ی پارک بره یانه

بچه ها یه سوال اگه دانشجوی پزشکی بود و بین این دو خواستگار یکیو باید انتخاب میکردید ترجیحتون کدو ...

دومی 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 
دقیقا 😂مردای سمندون وبیپول خودشونو میگیرن واسه ادم وای بحال دکتر وادم حسابیاش 😂😂😂

راس میگی به خدا.طرف. اه در بساط نداره میگه وای ن من خواستگاری نمیرن که نگن جواب رد شنیده😐اخه بگو توخودت جواب ردی