2777
2789
عنوان

روش های بزرگ کردن باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 5251 بازدید | 35 پست
ی حرکت هس لگد ب عقب هیچکدوم از تمرینا ب اندازع این حرکت تاثیر ندارن

چ حرکتی؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلوارایی که کش پهن دارن بالاشون و قسمت باسن گشاده و حتی چین دار باسن رو بزرگ میکنه

من زمانی که میرفتم سرکار چون مدام روصندلی مینشستم باس نم پهن شده بود

و اینکه ژنتیکیه و ورزش فقط سفت و خوش فرم میکنه باسن رو میکشه بالا تجربه خودم..کیک بک و لانگز و اسکات ازبغل برای هیپ دیپ

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
ی حرکت هس لگد ب عقب هیچکدوم از تمرینا ب اندازع این حرکت تاثیر ندارن

دقیقااااااا من هر وقت انجام دادن عضله باسنم درد گرفته اما اسکات فقط پشت ران رو بزرگ میکنه‌‌برای من که اینجور بود

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
دقیقااااااا من هر وقت انجام دادن عضله باسنم درد گرفته اما اسکات فقط پشت ران رو بزرگ میکنه‌‌برای من ک ...

ارع

منم واس باسنم همین حرکتو انجام میدم

خیلی تاثیر داشتع

حِرمــٰـان 

دقیقااااااا من هر وقت انجام دادن عضله باسنم درد گرفته اما اسکات فقط پشت ران رو بزرگ میکنه‌‌برای من ک ...

اسکات پشت ران رو بزرگ میکنه ؟😂

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
اسکات پشت ران رو بزرگ میکنه ؟😂

چرا خنده ؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
حرف خنده داری بود😂

😑😐بله عزیزم تجربه خودم بود چون اون قسمت از بدن منقبض میشه خواهرمم فیزیوتراپه ازونم میپرسم حالا..شما تخصص تربیت بدنی دارید؟