2777
2789
عنوان

باردارهاا

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 23 پست
والا من سر پسرم تا 7 ماه بهم گفت دختر. من 9 مرداد

خخخخ .منم تا آخر دختر بود .هنوز چمدون لباساش رو دارم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ .منم تا آخر دختر بود .هنوز چمدون لباساش رو دارم

ا. چه جالب. من نخریدم که ببینم چی میشه آخرش. فکر میکنی این دفعه هم پسر؟ منهی میگم احتمالا پسر. اولش یه کم فرق داشتم با سر پسرم همش میگفتم دختر. الان انگار شبیه مال پسرم شدم میگم باز هم پسر. فقط گاهی تهوع ام کم میشه میترسم. از نزدیکی هم میترسم 

ا. چه جالب. من نخریدم که ببینم چی میشه آخرش. فکر میکنی این دفعه هم پسر؟ منهی میگم احتمالا پسر. اولش ...

خخخ آره بابا من سال ۹۳ بود بارداریم این بود ک اونموقع مثل الان ان تی و هزارتا سونو اینا نبود ک..ژنتیک هم دلبخواهی بود.دکتر خودم یبار سونو کرد گفت دختره.ما هم دیگه هیچ جا برا جنسیت نرفتیم.

نمیدونم والا من خودمم یبار میگم پسر یبار میگم دختر..خواب میبینم یبار پسره یبار دختره خخخ.

آخر ی کدوم میشه😃

ان شاالله ک سالم باشن هیچی تن سالم نمیشه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
خخخ آره بابا من سال ۹۳ بود بارداریم این بود ک اونموقع مثل الان ان تی و هزارتا سونو اینا نبود ک..ژنتی ...

بله انشاالله سلامت باشن. من 91 زایمان کردم. آن تیرو انومالی هم رفتم ولی با این حال غلط بود 

بله انشاالله سلامت باشن. من 91 زایمان کردم. آن تیرو انومالی هم رفتم ولی با این حال غلط بود 

چ جالب ..رفتین و اشتباه گفتن!!!

سلام من شش روز پیش آمپول پروژسترون استفاده کردم شب بعدش تست گرفتم مثبت بود دیشب هم تست گرفتم مثبت بو ...

سلام

والا نمیدونم.بزار از موعدت چندروز بگذره بعد برو آزمایش