2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم وقتی میرم خونه مادرش اینا نمیزاره غذا یا میوه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 15117 بازدید | 274 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مازوخیسم و اختلال روانی جدی داره پی درمون باش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
بیشتر ببینید

دلیل کارش عزت نفس نداشتن توعه  و اینکه نشناختن همسر قبل از ازدواج...رسما داره تحقیرت میکنه بعد میگی دلیلش چیه؟؟؟ دلیلش مریض بودن ذهنشه🤦🏻‍♀️ خدا به دادتون برسه بااین زندگیا

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

من الان دارم حرص میخورم چرا تا الان چیزی بهش نگفتی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐وای خدایاااااا اعصابم خورد شد

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

خب مقصر خودتی

چرا نمیشینی باهاش حرف بزنی

بگی چرا این رفتار رو داری

و بگی من از این که باهام اینطور رفتار میکنی ازت دلخورم

باید بشینید باهاش حرف بزنید.... آروم ولی قاطع و محکم

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید خدایی؟ این قشنگ معلومه الویتش خانوادش هستن بعد زنش قبل ازدواج چر ...

اینا اصلا زنه تو الویت نیست براشون

حتی بعد ننه باباشون!!!!

قشنگ توهین و تحقیر و دری وری گویی و بی احترامی و ...٫

هر چی بگی کمه والا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بیشتر ببینید