اونجا قشنگ یه بشقاب پر میوه پوست میکنه من فکرمیکنم میخواد به من بده بعدش می بینم میزاره جلو باباش. باز یه بشقاب پوست میکنه میزاره جلو مامانش . باز همینکارو میکنه خودش میخوره . اما من تا دست میزنم با شوخی وخنده مسخره جلو اونا میگه کم بخور یا تو نخور بعدش هرهر با باباش میخندن یا سری پیش مادرش گردو اورد داشتم میخوردم علنی کاسه رو از جلوم برداشت گفت اومدی مهمونی یا غارت کنی بری؟ هرکاری کردم دیدم جدی کاسه رو نداد و اخرش همشو یا خودش میخوره یا میده مادرش ببره با خنده هم حرفشو میگه که نتونم چیزی بگم. اما کلی بغض میکنم .. سر سفره هم مادرش میگه براش زیاد بکش چرا کم میخوره زنت؟ برمیگرده باز با مسخره بازی و خنده میگه غذا زیاد نباید بخوره چه معنی داره زیاد بخوره همین بسشه!!!!!هر سری دلم شکسته میشه. واقعا دلیل این رفتاراش چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
دلیل کارش عزت نفس نداشتن توعه و اینکه نشناختن همسر قبل از ازدواج...رسما داره تحقیرت میکنه بعد میگی دلیلش چیه؟؟؟ دلیلش مریض بودن ذهنشه🤦🏻♀️ خدا به دادتون برسه بااین زندگیا
این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید خدایی؟ این قشنگ معلومه الویتش خانوادش هستن بعد زنش قبل ازدواج چر ...
اینا اصلا زنه تو الویت نیست براشون
حتی بعد ننه باباشون!!!!
قشنگ توهین و تحقیر و دری وری گویی و بی احترامی و ...٫
هر چی بگی کمه والا
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷