2777
2789
عنوان

سحر و جادو 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست
اخه خداشناس از کجا بیارم 😭 من اصلا نمیدونم کجا دعا نویس هست اینم از تو تل گروهشو پیدا کردم بعدم هز ...

نگران نباش منم خودم عقدم از این مشکلات زیاد دارم.خدا لعنت کنه هر کی اینکارا رو میکنه.بزرگترین گناه اینه ک بین زن و شوهر جدایی بندازن.کلا چهارشنبه ها اگه بتونی سرکه بجوشونی اندازه ی لیوان بعدش شب ک خلوته بریزی جلوی در دیگه هر طلسمی رو باطل میکنه و نمیزاره دعا اثر کنه.خیلی خوبه

اره عزیزم بزار بجوشه هیچی نخون به همون نیتی ک میخوای بجوشون بریز در خونشون خونه خودتونم بریز

باشه حتما باطل میشه؟

خیلی از وقتی اون جادوگر گفت ذهنم درگیر شده😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش منم خودم عقدم از این مشکلات زیاد دارم.خدا لعنت کنه هر کی اینکارا رو میکنه.بزرگترین گناه ا ...

انسالله درست بشه😭

ممنون از کمکت

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
اره باطل میشه .توکل کن به خدا.خدا از همه دعانویسا قدرتش بالاتره شک نکن

اره خدا خودش کمکم کنه

بدخواه خیلی دارم تاپیکای قبلیمو بخون پیج فیکی ک ب شوهرم پیام داده و...

نمیدونم من به کی بدی کردم😭💔

فدات.نگران نباش.درست میشه عزیزم

قربونت دعا کن برام خواهر 💔😭

اره خدا خودش کمکم کنه بدخواه خیلی دارم تاپیکای قبلیمو بخون پیج فیکی ک ب شوهرم پیام داده و... نمیدو ...

خدا لعنتشون کنه .اینا همه ادمای حسودن ک نمیتونن خوشبختیتو ببینن.هیچوقت هیچوقت حرف دلتو به هیچکس نگو.یا خوشی با شوهرت به کسی نگو چشمت میزنن.چشم مردم سنگ و میترکونه

خدا لعنتشون کنه .اینا همه ادمای حسودن ک نمیتونن خوشبختیتو ببینن.هیچوقت هیچوقت حرف دلتو به هیچکس نگو. ...

من خواهرم و مادرشوهرش دعاییم کرده .ی تلویزیون نو خریدم از ترس نذاشتم بفهمه .

خدا لعنتشون کنه .اینا همه ادمای حسودن ک نمیتونن خوشبختیتو ببینن.هیچوقت هیچوقت حرف دلتو به هیچکس نگو. ...

دقیقا چشم مردم با من همین کارو کرد😭

میگم این سرکه‌هارو ی بار بریزم درخونشون بسه؟

حتمن عزیزم.انشالله امروز این کارو انجام بده تا فردا هودت میفهمی

اتفاقا الان خونه مادرشوهرمم هیچ‌کس نیست تنهام امانمیدونم سرکه سفیددارن یا ن

الان بهترین فرصته برای اینکار

عزیزم تاپیکای منم بخون منم بخاطر دعا کارم ب طلاق کشید

وای😭

طلاق گرفتی؟ کاری نتونستی کنی؟😭

من خواهرم و مادرشوهرش دعاییم کرده .ی تلویزیون نو خریدم از ترس نذاشتم بفهمه .

😭😭