2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

1536 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها کسی ندول تیرویید داشته..برای من ۳ تا یک ۱۴میل و دوتا ۵ میل سمت چپ تیرویید.حالا ولی آب دهنم رو قورت میدم درد میگیره ...یکمم سمت چپ گلوم درد میکنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من داشتم قرص لووتیروکسین خوردم از بین رفت ولی خب تیروئیدم کلاً کم کار شد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من داشتم قرص لووتیروکسین خوردم از بین رفت ولی خب تیروئیدم کلاً کم کار شد

حالا من دیروز رفتم دکتر همین دارو بهم داد ولی میگن لاغر میکنه..چون من تیروییدم نرمال ..تازه کرونا هم گرفتم ۸ کیلو کم کردم اگر قرار باشه با این قرص بازم لاغر شم میشم جنازه ای 🤕🤕😄

حالا من دیروز رفتم دکتر همین دارو بهم داد ولی میگن لاغر میکنه..چون من تیروییدم نرمال ..تازه کرونا هم ...

من خودم لاغر بودم قرص رو شروع کردم تغییر وزنی نداشتم 😅 با خیال راحت مصرف کن لاغر نمیشی اگه به این راحتی لاغر میکرد همه میخوردن لاغر بشن الان ۶ ساله میخورم 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من خودم لاغر بودم قرص رو شروع کردم تغییر وزنی نداشتم 😅 با خیال راحت مصرف کن لاغر نمیشی اگه به این ر ...

انشالله خدا بزرگه...تازه شروع کردم بخورم ببینم این کوفتیا میرن 🤦‍♀️شما چندتا ندول داشتی

انشالله خدا بزرگه...تازه شروع کردم بخورم ببینم این کوفتیا میرن 🤦‍♀️شما چندتا ندول داشتی

زیاد بود فک کنم ۷ تا بودش شما از ندول ها نمونه برداری کردی عزیزم

نکنه منم بخورم کم کار شه☹

مهم از بین رفتن ندول هاست اگه بمونه خطرناکه  

زیاد بود فک کنم ۷ تا بودش شما از ندول ها نمونه برداری کردی عزیزم

اره من پارسال نمونه برداری کردم خداروشکر خوش خیم بود. یه دونه بود ۶ ماه بعد دوباره سنو دادم شدن ۳ تا دوتا ۵ میلی دیگه هم دراومده.حالا بعد از کرونام.موقع بلع گلوم درد میگیره

این چ بلایی خدایا😭

گریه نکن عزیزم درد بی درمانی نیست درمان داره یه مدت دارو مصرف کن خوب میشی منم اون زمان حال الان تورو داشتم😢

اره من پارسال نمونه برداری کردم خداروشکر خوش خیم بود. یه دونه بود ۶ ماه بعد دوباره سنو دادم شدن ۳ تا ...

مال من درد نداشت فقط بزرگ شده بود رفتم سونوگرافی دادم اونجا فهمیدم دارم

گریه نکن عزیزم درد بی درمانی نیست درمان داره یه مدت دارو مصرف کن خوب میشی منم اون زمان حال الان تورو ...

عزیزدلم.ایشالله ک همیشه سلامت باشی❤❤❤⚘⚘من از پارسال گرفتارشم دکتر حاضر نبود این دارو رو بهم بده ک الان ب مشکل بر نخورم☹