2777
2789

بیدارم دارم کلیه ای در مهدشبکه سه نگاه میکنم و فکرم درگیره نمی‌دونم چمه

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود شدم

توی اقدام هستیم

من و شوهرم خیلی ناراحتیم

شوهرم از غصه همین الان جلوی تلویزیون خوابش برد

منم تو اتاق بیدار صوت قرآن گوش میدادم

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
پریود شدم توی اقدام هستیم من و شوهرم خیلی ناراحتیم شوهرم از غصه همین الان جلوی تلویزیون خوابش برد ...

عزیزم :(

چند وقته اقدامی؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

مگه فکر و خیال و نگرانی میزاره آدم بخوابه؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
کم ۵ماه

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه :)

بذار هرچیزی رو به وقتش بهت میده

من پارسال اقدام میکردم چندماه خیلی غصه میخوردم پریود میشدم انگار دنیا به آخر میرسید. باردار شدم دو ماه و نیمه سقط شد :( میگم قسمتش نبود بیاد تو این دنیا. حساب کتاب خدا بی‌حکمت نیست.غصه نخوریاااا

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
غصه نخور عزیزم خدا بزرگه :) بذار هرچیزی رو به وقتش بهت میده من پارسال اقدام میکردم چندماه خیلی غصه ...

ای جانم🥺🥺🥀

خدا صبر بهت بده

مامانمم میگه موقعش بشه خدا خودش میده بهت

اگر با اصرار از خدا چیزیو بگیری یوقت بچه معیوبه و سالم بدنیا نمیاد

ولی میترسم

هر یک ماه که میگذره شانس بارداریمون کمتر میشه

شوهرم ۴ماهه طلا آماده کرده شیرینیشو بهم بده

پریودم تموم بشه میرم دکتر دیگه طاقت نداریم

شوهرم افسردگی شدید و شخصیت دوقطبی داشته با ازدواجمون و گذشت زمان حالش اوکی شد

حالا دوباره داره برمیگرده😔😔😔🥺

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
ای جانم🥺🥺🥀 خدا صبر بهت بده مامانمم میگه موقعش بشه خدا خودش میده بهت اگر با اصرار از خدا چیزیو ...

ممنونم گلم :)

منم با حرف مادرتون موافقم. خدا خودش به موقع میده.

ولی دکتر برو. فکر میکنم روز سوم پریود سونو باید بدی. از همین فردا برو و پشت گوش ننداز. یه سونو و چکاپ میدی و همسرتم اگه بفرستی آز اسپرم عالیه. دیگه خیالت راحت میشه از هرجهت

چند سالته؟

ممنونم گلم :) منم با حرف مادرتون موافقم. خدا خودش به موقع میده. ولی دکتر برو. فکر میکنم روز سوم پر ...

۲۱سالمه

امروز نوبت دکتر گرفته بودم که پریود ش دم و دیگه نرفتم

فکر نکنم به سونو این ماه برسم و معلوم نیست باشه و به من نوبت بده به این زودی

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
۲۱سالمه امروز نوبت دکتر گرفته بودم که پریود ش دم و دیگه نرفتم فکر نکنم به سونو این ماه برسم و معلو ...

هنوز وقت داری گلی

مراکز سونو گرافی که معمولا هروقت بری با معطلی کارتو انجام میدن. نمیدونم ولی سر نوبتت پیش دکتر برو تا برات آزمایش و اینا رو بنویسه هروقت تونستی انجام بده

هنوز وقت داری گلی مراکز سونو گرافی که معمولا هروقت بری با معطلی کارتو انجام میدن. نمیدونم ولی سر نو ...

دست گلت درد نکنه

یخورده آرومم کردی

اجرت با خدا عزیزم

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍