2777
2789
عنوان

جواب سونو 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی ب خودت استرس نده بقیه چیزات نرماله فقط نوشته تخمدان یکم بزرگتره ک علتش تنبلی تخمدانه تازه واس ش ...

ببخشید منم سونوم مشابه استارتر بود ولی بهم نگفتن که خفیفه

شما چرا میگید تنبلی تخمدان شدید دارید؟ میشه راهنماییم کنید

واقعا؟؟

اره بابا من الان س ساله دارم باید قرص بخوری استرس چی داری الکی 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
ببخشید منم سونوم مشابه استارتر بود ولی بهم نگفتن که خفیفه شما چرا میگید تنبلی تخمدان شدید دارید؟ می ...

اخه واس من انداره تخمدانام بزرگتره و اینک فولیکول هام رشد نکرده بخاطر این شدیده... بعدشم تنبلی تخمدان الان دیگ 90 درصد زنا دارن 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
مررسی عزیزم بابت دلداری♥

فقط سعی کن تغذیه اتو درست کنی من چون نمیتونم تنبلیم برطرف نشده.. نباید نوشابه بخوری فست فود سوسیس کالباس مرغ خیلی کم

مشکلی نداری عزیزم فقط ضخامت اندومترت نازکه بخاطر اونه پری نمیاد برای pco حتما پیگیر باش دارو مصرف کن ...

عزیزم تو روخدا بیا تاپیک من جواب آزمایشم بخون در مورد چیا هست ..15روزه پریودم همش خون ازم میره آزمایش بارداری منفی بود بقیه ش چیه ..داغون م همش خووون میا. بهم دارو داده قطع نمیشه