2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون این مانتو خوبه بخرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 47 پست
اینا از مد افتاده  

جدی میگی پ کدوما مده الان

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
من اینو سفارش دادم هنوز نرسیده ولی پشیمونم کاش سفارش نمیدادم

چرا عزیزم قشنگه ک

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگ پس بنظرهمگان احترام بزار😂😂 این تازه مانکن حسابی یجوریه ،مث این مانکن نباشی ک وادیلا

ن خوشحال شدم نظر واقعیشونو گفتن همه اونایی ک پستدشون نبود بیشتر بودن

نبابا مانکن هستما از این عکسه هم خوشتیپ ترم حیف عکس قدی ندارم دمه دست حیییف😂😂😂😂

خوب من ۲۳سالمه ولی با بچه هنوز شبیه ۱۸سال هام ولی روحیه اون موقع یه چیز دیگس

۲۳ سال ک اول جوونیته

چیزایی ک دوس داری بپوش روحیه خودش میاد😉

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
نمیپسندم  الان مانتو کوتاه جلو بسته با دامن شلواری مده

ایول اره خودمم دیدم بیرون خیلی خوشم میاد ولی

برا  ی مجلسه معمولی میخاستم بگیرم

واي نه قشنگ نيس

پس من چی بپوشم😢

ن خوشحال شدم نظر واقعیشونو گفتن همه اونایی ک پستدشون نبود بیشتر بودن نبابا مانکن هستما از این عکسه ...

اینم.شانس.مایه# عکس نداریا😂😂😂

نظرسنجی میزاشتی مشخص ترمیشد

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
یکم از مد افتادن اسی جان  ولی اگر خیلی خوشت اومده بخرش 😁❤️

مگه مغز ندارم ک از مد افتاده رو پول پاش بدم  مخصوصا اینجور چیزا ک تو چشمن تا بپوشی میفهمن 😀