2777
2789
چند روز تا موعدت مونده واسه من دو روز

من امروز روز دهم سیکلم بود تازه پریودم تموم شد رفتم تو دوماه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
چند روز تا موعدت مونده واسه من دو روز

علايمي نداشتي. من امروز قسمت زير شكمم كه وصله به كشاله ران درست اون قسمت يكم تير ميكشيد.نميدونم به تخمدان ربط داره يانه

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر شما ماه قبلو کامل همه نکاتو رعایت کردین و نشد؟فولیکولتون چند بود؟

سونو ندادم که گلم ازمایش های قبل بارداری دادم همه چی اوکی بود دکتر گفت دو سه ماه اقدام کن نشد همسرت ازمایش بده

همه چیو رعایت کردی منظورت دقیقا چیه

فقط اومدم دعا کنم ایشالله همتون این ماه اخر اقدامتون باشه و نی نی بیاد دلتون🌹

قربون دلت❤️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

ماه اولمه 

پنج شنبه هم موعدمه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
علايمي نداشتي. من امروز قسمت زير شكمم كه وصله به كشاله ران درست اون قسمت يكم تير ميكشيد.نميدونم به ت ...

سینم ورم کرده و اطراف نافم مخصوصا زیرش تیر میکشه گاهی

که اینا علائم پریودی هم میتونه باسه

زیاد به علائم ربطی نداره هرچی خدا بخواد