2789
بکارت وجود داره یه جور غشا نازک که ورودی واژن هر کی می گه نداره می خواد بکارتت اخراب کنه از من گفتن

من که متاهلم.خواستم بدونم قضیه اش چیه که میگن برو دکتر بگو رابطه نداشتی تا بهت ثابت شه بکارتی وجود نداره.

من که متاهلم.خواستم بدونم قضیه اش چیه که میگن برو دکتر بگو رابطه نداشتی تا بهت ثابت شه بکارتی وجود ن ...

اهان اگه متاهلی که پ می دونی بکارت هست با رابطه از بین می ره من خودم موقع عقد رفتم نگاه کرد گفت خراش برداشته از سه جا پس بود که دیده بعدم خودم تو اینه تو خونه دیدم تغییرات قبل و بعد شب عروسی

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نوع غشا که دور واژن وجود داره و اسم علمیش هایمن هستن .

این غشا کاملا ارتجاعیه ، و کلی روزَنه روش هست ، که ممکنه این روزنه ها کوچیک یا بزرگ باشن، پس واژه ی پرده براش اشتباهه، چون اینجوری نیست که کامل جلوی واژن رو پوشونده باشه . فقط یه سری افراد خاص هستن که هایمنشون بدون روزنه هست و اون ها موقع اولین پریودشون متوجه میشن ، چون خونی ازشون نمیاد ودرد بسیار شدیدی حس میکنن که باید برن پزشک و با دخالت پزشکی روی هایمنشون روزنه ایجاد بشه تا خون قاعدگی بتونه راحت خارج بشه 

شکل های بسیار بسیار متفاوتی داره ، تقریبا به اندازه ی همه ی زن های دنیا شکل متفاوتی از هایمن وجود داره ،همونطور که بدن یا صورت هیچ آدمی دقیقا شبیه هم نیست ، هایمن ها هم شبیه هم نیست ، پس معاینه ی هایمن کار دقیقی نیست و هیچ قطعیتی نداره ، چون پزشک شکل قبلی هایمن شما رو ندیده که حالا بعد از رابطه اون رو ببینه و بتونه تشخیص بده که تغییر کرده . 

خونی هم که معمولا موقع اولین رابطه میاد . معمولا به خاطر اینه که خانوم آماده نبود و موقع رابطه خودش رو منقبض کرده و دخول با فشار انجام شده که در این صورت یه سری از مویرگ های اطراف واژن آسیب میبینن و خونریزی میکنن . 

خیلی از خانوم های باکره موقع اولین رابطه هیچ خونی نمیبینن . و خیلی از خانوم ها هم ممکنه بعد از چندمین رابطشون باز هم خون ببینن . 

هایمن وجود داره، اما پرده ی بکارت واژه ی اشتباهیه ، چون نه شبیه پرده است و نه میشه با دیدن شکل ظاهرش بکارت رو تشخیص داد