2777
2789

این داداش اسکول من یه بار رفته خونه عمم اینا از اول تابستون تا حالا بعد این پسر عمه های نچسب مزخرفم از اول تابستون تا حالا هر هفته یه روز خونمون پلاس بودن

باباشون مرده ولی به هیچ جای عمم و بچه هاش نیست ولی بابای ساده من افسردگی گرفت برا مرگ شوهر عمم

عمم که روز بعد مرگ شوهرش سر پا شد و حتی سال و چهلم شوهرش بخاطر خانواده شوهرش نرفت چون هنوزم ارث میخواد ازشون در صورتی که ارثشو کامل دادن پروی بی خاصیت

بعد حالا اگه بچه های عادی بودن، من مشکلی با اومدن به خونمون نداشتم ولی بیش فعالنننننن همینطور تو اتاقا فضولی میکنن بخدا با اینکه ۷ و ۸ ساله شونه یه بار توی خونمون دستشویی کردن عوضیاااا

مامانشون که اصلا دعواشون نمیکنه 

بعد یه بار با پا زدن تو شکم داداشم بطوری که سرش خورد به سنگ و زخم شد ولی هنوزم داداش خرم عاشق این کثافتاس

بابام هی میگه اینا بچه یتیمن

یتیمن که یتیمن بدررررککک وحشیای عوضی

در ضمن داداش احمقم ۷ سالشه قشنگ خاککککک بر سرشششش که اینقدر اینا میزننش بازم دوستشون داره خاک بر سرررر

😕

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بعد هیچکدوم از عموهام اینا رو به خونه شون دعوت نمیکنن ها فقط این بابای من اینکارو میکنه

بعد این عمم بعد مرگ شوهرش هر روز یه جا تفریح یه جا عشق و حال

رستوران آبشار چشمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از این عاصیم که هر چی خانواده شوهر عمه مرحومم میگن بچه ها رو بیار ما نگهشون داریم، ببینمشون  عمه عفریته ام میگه نه

اصلا خونه زندگیشو همون موقع هم که شوهر داشت ببخشید ولی گه گرفته بود

شوهر بیچاره اشم خودش کشت از بس حرصش داد بدبختو

۱۶ سالمه وای دلم میخواد بزنم بکشمشوننننن  من رو کتاب و جزوه ام حساسم بعد این عوضیا....

اخ یاد خودم افتادم داداشم کتابامو پاره میکرد میخاستم خفش کنم 😂😂😂😂😂عزیزم اروم باش بخدا خودتو اذیت میکنی