2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روز منو ی بند خدایی رفتیم جایی یکی رو دیدیم برگشت گفت اینم دیگ مردنیه همین روزاس ک حلواشو بخوریم گفتم بد یا خوب برا ادم ارزو مرگ نکنیم بجاش از خدا بخوایم عذاب خطاهشو بکشه بهم پوز خند زد

ی هفته بعد ااون بند خدا تصادف کرد و فوت شد و ب اونی ک گفت مردنی هنوز زنده اس و داره زندگیشو میکنه

لطفا برای کسی از خدا مرگ نخوایم چ خوب چ بدخدا خودش میدونه با بنده خطا کارش چیکار کنه

راستی بیا تعویض کنیم باسن هامونو🤣🤣

😂😂نمیشه که

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 

شوخی میکنی🙄

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
راحت شدم بره درک ایشالله

آدم کسایی ک بخواد بمیرن، میمونن، مامان من سالها آرزوی مرگ مادر شوهرشو داشت ی سال قبل خود مامانم مرد!با این ک ۴۰ سال از مامانم بزرگتر بود

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
از اسمت هم پیداست خیلی مودب هستی ،عزیزم گرفتار ادم بد نشدی بفهمی ما چی میکشیم ،به مرگ شوهرامون که هی ...

فداتون ابجی ازکجامعلوم من شوهرم مث مال شمانباشه؟یاشایدم بدتر ک البته هست 

دست بزن شکاک بودنش واقعاسخته هاولی من تحمل کردم خیلیم مامانیه ولی اروم اروم رومخش رفتم ک الان داره بمن میگهدهمچیم تویی ازمادربیشترمیخامت پ سختیای ک نکشیدم با کبودیام کناراومدم سکوت کردم ابجی بابددلیاش دارم راه میام کسیو ندارم مجبورم راه بیام ولی اروم باسیاست دارم میرم جلوخداکمک منوتوباشه ایشالا بحق جوادالئمه ک مشگل گشای عالمه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نه هر مردی دوست عزیز

وقتی میبینی عوارضش جبران ناپذیره مجبوری داروتو عوض کنی😹😹😹

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه