خدا به مالتون برکت بده و ب تنتون همیشه سلامتی و دلتون همیشه خوش باشه ان شاءالله.ماهم سالای قبل غذا میدادیم برای اطعام غدیر الان این دوساله چون کرونا اومده خیلی از خانواده ها تو تنگنای اقتصادی ان.هزینه ای که میخوای بدی رو تعیین کن .سبد ارزاق تهیه کن ب چنتا خانواده که میشناسی ندارن تحویل بده.کمیته امداد تو این مورد میتونه کمکت کنه.من الان خانواده ای رو بهم معرفی کردن که بندگان خدا روزانه فقط یک وعده غذا مصرف میکنن.
به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اما خارج از شوخی ذائقه هر شهری متفاوته اما من واقعا فکر میکردم همه آش رشته ها شبیه برا خودمونه😁🤷♀️
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹