تاپیک_عمومی_فان_علمی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 225 عنوان جای دارو دکترم «سفر» تجویز کرد گفت: 😍 + 📷 266 بازدید | 8 پست کاربر آقا😊توهین ممنوع🚫ایجاد مزاحمت ممنوع🚫 تبادل نظر در تاپیک آزاد با رعایت ادب احترام متقابل🚩 1400/04/19 | 14:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__الماس عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2581 باشه لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
se_m عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8707 چجور دکتریه ک حواسش ب کرونا نبوده #شوخی داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
khm118 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 436 چجور دکتریه ک حواسش ب کرونا نبوده #شوخی بامزه_کی_بودی_تو😐# من اصلا بیبی میررررم تو ام بشین ببین که بدون تو کی میمیرم همه سراغتو ازم هی میگیرن و منم خیلی بی ربط میگم حیفففف دیدید رفتنتت
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 با این اتوبوسا میرفتیم مشهد ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11427 دیگر چه بلاییست غم انگیز تر از اینمن بار سفر بستم و یک شهر نفهمید باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
بانویترشیده عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 715 کاشکی اون قدر پول داشتم می تونستم تو یه روستا تو شمال یه خونه بخرم برم مسافرت. کیف زندکی رو می برن شمالیها هم بارون هم سر سبزی . ۹
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9319 😐 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝