2777
2789

شوهرم وقتی یه خطایی ازش سر میزنه با دوست ناباب میگرده یا مشروب میخوره و قلیان میکشه مادرشوهرم پشت سرش کلی فحشش میده هر چی دلش میخاد میگه بهم میگه برو باهاش دعوا کن نزار طرف این چیزا معتاد میشه و فلان..حالا خودش وقتی شوهرمو میبینه اینقدر با محبت با هاش حرف میزنه قربون صدقه میره من موندم چکار کنم

شوهرت مشروب میخوره قلیون میکشه با آدم ناباب میگرده بعد تو این وسط گیر دادی به مادرشوهر    

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مال ما اگر بتونن کتک هم میرنن بچشون اگر اشتباهی بکنه قربون صدقه نمیرن 

این دفعه تو گریه کن بگو مادر شما بعش بگید حرفتئن رو گوش میکنه تو نگو خیلی کار مادرشوهرتم زشته 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر