2777
2789
عنوان

محض سرگرمی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 252 پست

یه جنِ با شعورِ لجباز ک از خنده زیادی دار فانیو وداع میگه😆😅

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شپش وحشی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂ترکیب سمی بود

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
شپش عاشق🥺

😍😄

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
😂😂😂😂😂😂ترکیب سمی بود

ته سمی بودنی 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
ته سمی بودنی 

😂😂😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
یه جنِ با شعورِ لجباز ک از خنده زیادی دار فانیو وداع میگه😆😅

🤣🤣🤣🤣 ترکیبات سمی 

میمون منحرف بی خودی که چشمش میزنن میمیره 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

کلاغ باکلاس ک تا بقیه رو نکشه خودش نمیمیرع🔫😬

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

تو دعوا کردن می‌میرم 😐 منی که اصلا اهل دعوا و حتی بحث کوچیک هم نیستم عجبااا#  

‍ ولی جام تو بهشته 🤪😌

تمساح😐😐😂😂🤦🏻‍♀️

باشعور میدونم#  

بهترین شعری که خودنم 

اوممم.....

توانا بود هر که دانا بود        ز دانش دل پیر برنا بود 

😂😐

تمساح حسود بی احساس  که تو دعوا میمیره    

بی احساس 🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣 ترکیبات سمی 

والا به خدا جن باشعور😆😁

کامرانی طوری نیستم😌😌😅😆

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️