2789
عنوان

پوست سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 35553 بازدید | 169 پست

مسخره میکنی؟این ک خیلی سفیده بعدم این دختر مدله کنارشم کیمیا حسینی  واقعا ک 😐😒

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا الان منی که از شدت سفیدی بهم میگن سفید برفی

چه گلی زدم ب سرم که تو میخای سفید بشی  

ول کن بابا این چیزا اصلن مهم نیس

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
بابا میگن عکسش فیکه😰

واقعا؟ وای چه بی ادب خب چرا عکس فیک میذاری؟؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
واقعا؟ وای چه بی ادب خب چرا عکس فیک میذاری؟؟

اره بابا این دوتا دختر مدلن چشاشونم آبیه خیلی ام سفیدن مایل ب صورتی😂،دختره ی ...😐با دروغ گفتن چی گیرت میاد

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
نمیدونم کالا یکز گف الان راستممیگه کی حاًره عکسش رو ّذاره گوگلی بشه😐میضن دیگه😒

اره متاسفم براش  

اره بابا این دوتا دختر مدلن چشاشونم آبیه خیلی ام سفیدن مایل ب صورتی😂،دختره ی ...😐با دروغ گفتن چی گ ...

خاک تو مخش😒😒

الان این عکس خودتی؟؟؟؟😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

بیشتر صورتتو واسمون شرح دادی ای زیبارو😕😑

دغدغه مهم ترازیناهس توی ازدواج سنتی

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
عزیزم چرا باید عکس فیک بزارم شما دهنتون بیکاره که چنین فکری میکنین 

باشه تو راست میگی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عزیزم چرا باید عکس فیک بزارم شما دهنتون بیکاره که چنین فکری میکنین 

لامصب رو نیست سنگ پای قزوینه 

سمت راستی کیمیا حسینیه مدله ، سمت چپی هم مدله ، اسکل نکن ملت و سر ظهری 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️