2777
2789
عنوان

یکی از فامیلای شوهرم.....

573 بازدید | 23 پست

چن تا کار چن تا خونه چن تا مغازه کلی پول هر ماه مسافرت مدل به مدل لباسای جدید 

یه ریز داره برای حواهر و مادر خودش خرج میکنه

اماااااااا مادرشوهر ۷۰ سالش که یه بچه معلول ۴۰ ساله داره رو محل س..گ نمیده

دریغ از صد تومن که بده بهشون دریغ از یه سر زدن بهشون

یه خواهرشوهر مجرد سن بالا هم داره شما بگین اگه یه تیشرت برا اون بگیرن

در صورتی که وضع مالی اونا خیلیییی بده و اون دو تا تنهایی دارن از اون پسر معلول نگهداری میکنن خواهرشوهر مجردش میره بازار محلی محصولاتشونو میفروشه

حالاااا زندگی خودش

دوتا زن و شوهر جلو کوچیک و بزرگ همدیگرو میشورن پهن میکنن بدترین فحشا رو بهم میدن اصلا نگاه نمیکن کسی هست یا ن

مرده یه ساعت بره بیرون زنه زنگ میزنه کجایی خونه مادرت نری هااااا

ا،ه هم مرده بره ده دقیقه بشینه زنه زنگ پشت زنگ که بیا

هر چند که بایو ۵۰ بار به شوهرش زنگ بزنه تا تلفونو جواب بده

اصلا تلفن زنشو جواب نمیده همش به این و اون میگه تلفونتونو بدین من به فلانی زنگ بزنم تلفن دیگرانو جواب میده

بچه هاش که نگم عین قاتلااا میمونم به پدرمادرشون فحاشی میکنن بخدا فحشای معمولی نه هاااا فحشای خیلی زشت پاره ات میکنم گ..وه خوردی

حالا بچه هاش عین سگ وحشی اگه از کنارشون رد بشی پاچه تورم میگیرن🤣

حالا اینا دیروز رفته بودن یه محلی گردش 

بعد اومده بودن که ما باید یه کیلو اسفند برا خودمون بیاریم دود بدیم برا خودمون🤣🤣🤣

تو دلم گفتم آره حتما دود بده یه وقت مهر و محبت بینتون کم نشه🤣🤣🤣🤣

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

تو متنت خیلی توهین داشت... دلم گرف خوندمش

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شفا.مفا.ایشالله#  

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
بنظرم گناه اون مادرودخترشه که روزندگی اینااثرکرده

صد در صد 

ببین یه زن ۷۰ ساله 

اونم تو شهر ما که همه زنا قدیم روستایی برنج کاری میکردن الان هنشون کمرشون خمه

جون داره مگه یه پسر ۴۰ ساله ناتوان رو نگه داره 

نمیگه یه پرستار بگیره براش 

دنیااا پول داره هااا دنیاااا

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1
تو متنت خیلی توهین داشت... دلم گرف خوندمش

بخداوندی خدا واقعیت زندگیشو گفتم

صلاح خویش خسروان دانند.

درس عبرتن اینا

برای اطرافیان

وگرنه این چیزا هیچ وقت صلاح هیچ کسی نیست

بخداوندی خدا واقعیت زندگیشو گفتم

دوست قشنگم نگفتم دروغ گفتی...از کلمه سگ و اینا زیاد استفاده کردی...برا اون دلم گرف

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
انشالله خدا به داد اون مادر برسه

خونشونو ندیدی 

داغوون قدیمی 

حالا دعوا دارن باهاشون که همون ارثی هست باید تقسیم بشه😐

صد در صد  ببین یه زن ۷۰ ساله  اونم تو شهر ما که همه زنا قدیم روستایی برنج کاری میکردن ال ...

اون دیگه پسرش باید شعورش برسه که کمکشون کنه وقتی پسرش شعور نداره دیگه از عروسش نباید خیلی توقع داشت.

البته به نظرم انسانیت مهمه فرق نمیکنه پسرش باشه یا عروسش ولی از پسرش بیشتر انتظار میره که کمکشون کنه.

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
درس عبرتن اینا برای اطرافیان وگرنه این چیزا هیچ وقت صلاح هیچ کسی نیست

درسته.ولی تو دنیای پراسترس این روزا مشکلات خودت رو ول کردی دنبال این افتادی که کی چیکار میکنه که کارش درسته یا نه؟آرامش زندگی و فکر خودت رو بهم میریزی که چی بشه،عزیز دلم.