2777
2789
عنوان

💔خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حق دارین باور نکنین چون همه تو دنیای مجازی خوش و خرمن و از زندگی شخصی و مشکلاتشون چیزی به اشتراک نمی ...

چرا اتفاقا تو این نی نی سابت ب دروغ خیلی چیزا میزارن

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

عزیزم خیانت درمان نداره من خودم درد کشیده م شوهرم با دو تا بچه حاضر نشد خیانتاشو ول کنه طلاقم داد تو اگهمیتونی بی خیال باش و زندگی کن نمیتونی دیگه بچه نیار جداشو البته به مشکلات بعد جدایی هم فکر کن ببین کدوم برات میصرفه من خداروشکر الان استخدام شدم ولی همش فکر میکنم کاشکی از اول با کس مناسب ازدواج میکردم و این شکست را نمیخوردم

عزیزم خیانت درمان نداره من خودم درد کشیده م شوهرم با دو تا بچه حاضر نشد خیانتاشو ول کنه طلاقم داد تو ...

عزیز بچه هاتوچکارکردی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خیلی ناراحت شدم 

نمیدونم چی بگم که دلت اروم بشه 

انشاله مشگلت حل بشه 

کارت چیه که استقبال نمیشه با همین نت میتونی کاراتو بفروشی مشتری جم کنی به مردی که لیاقت نداره اهمییت نده جوونیتو هدر نده کارتو انجام بده پول داشته باشی اصلا بحصابت نیارش

عزیزم خیانت درمان نداره من خودم درد کشیده م شوهرم با دو تا بچه حاضر نشد خیانتاشو ول کنه طلاقم داد تو ...

نمیدونم بتونم باشرایط بعد طلاق کنار بیام یا نه...همسرم رو خودم انتخاب کردم و خانواده مخالف بودن...الان با چه رویی برم و بهشون بگم...حتی راه و روش طلاق گرفتن رو بلد نیستم که خودم اقدام کنم

فعلا با خودم هستم ولی همش عصبی هستم که کسی آیا هست با دو بچه منو بگیره

عزیز دیگه ازداوج نکن بابچه هات حال کن بخت بخت اول اونم که بد بود دیگه ازدواج نکن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز