2777
2789
ما صبح تازه میخوابیم😂😁

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

ب حق علی من

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیدارم چون کرونا دارم 😁😊

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
راس میگی😅😅😅

آره سه روز پیش گرفتم کلا تو این سه روزم نینی سایت پلاسم حوصلم سر نره تو تاپیکام نوشتم چطوزی گرفتم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
رو مخ هسهمش یاداوری میکنه جریانش چیه رد داده😅😅😅😅

طرف تاپیک میزنه بهم تجاوز شده این هستش میگه عههه چه جالب منم این مشکل رو داشتم اینم سایتش

این یکی تاپیک میزنه با شوهرم مشکل دارم بازم این هستش میگه عهههه چه جالب منم این مشکل رو داشتم اینم سایتش

خب خدا منقرض کنه تورو😑😑