2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علت ریزشوت چی بود؟میگن مزو کوتاه مدت تاثیر داره

من ازمجردیم ریزش داشتم چون اتومیکردم موهاموبعدزایمان ودوران شیردهی ام تاحدی ریخت ک کچل شدم وهمش گریه میکردم هیچی نبودشقیقه هام تاس تاس.رفتم دکترخیلی خیلی برام خرج تراشیدبی دلیل ولی خداییش مزوتراپی خوب بودچندوقتی ام ماینوکسیدیل ۵درصدزدم تادراومدموهام ریزشم قط شدوبعدیه مدت دوباره شروع شد که دیگه پیش دکترم نرفتم خودم هیرویت گرفتم ۳ماه خوردم الان خداروشکر اوکیم نیخوام قط کنم قرصو

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
من ازمجردیم ریزش داشتم چون اتومیکردم موهاموبعدزایمان ودوران شیردهی ام تاحدی ریخت ک کچل شدم وهمش گریه ...

هورمونی نبود؟پریود اینات منظمه؟

چون هورمونی باید دارو بخوری مزو خالی تیر نداره

هورمونی نبود؟پریود اینات منظمه؟ چون هورمونی باید دارو بخوری مزو خالی تیر نداره

نه هرمونی نبودپریودمم منظمه همیشه 

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

کمبود ویتامین 

استرس و خستگی 

دیر خوابیدن 

ارث 

این موارد در من باعث ریزش مو میشن. به جز ارث بقیه رو رعایت کردم و الان خیلی بهترم

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
یعنی ارثی هورمونی رو درمان کردی؟برا منم همونه روش های گیاهی؟؟دارو اینا نمیخوری؟

عزیزم من یکسال پیگیر بودم با کمک این خانم.الان هم تفریحی و کم و بیش مراقبت میکنم از موهام و روشهاشو انجام میدم.اما ۳ماه اول مرتب انجام دادم روسهاشونو

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
به جز ارث منظورته ریزش موت ارثیه؟

بله منظورم ریزش موی ارثیه. 

قرص آهن، زینک، ویتامین سی و قرص ریجن دایت، نوشیدن آب و کاهش استرس و به موقع خوابیدن، استفاده از شامپو و ماسک مو و سرم موی مناسب و اینکه هر روز حمام نمیکنم. اینکه موها رو هر روز بشوری باعث پوسیدگی مو و در نتیجه ریزش مو میشه. همینطور چون موهامو اکثرا رنگ میکنم بعد از حموم حتما با سشوار خشک میکنم با درجه متوسط و فاصله زیاد از مو. یه استاد حرفه ای که تو زمینه رنگ مو کار میکنه اینو گفته که کسانی که موهاشونو تند تند رنگ میکنن یا دکلره میکنن حتما باید بعد حمام موهاشون با سشوار خشک کنن. با رعایت همه اینا ریزش موهام خیلی خیلی کمتر شده. الان دو ماهی میشه دارو مصرف نمیکنم و موهام خیلی خوبه برای اینکه دوباره دچارش نشم میخوام ماه دیگ قرص هیرویت رو بگیرم 

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
بله منظورم ریزش موی ارثیه.  قرص آهن، زینک، ویتامین سی و قرص ریجن دایت، نوشیدن آب و کاهش استرس ...

چون هورمون ها باعث ریزش ارثی میشن،باید اون ها هم درمان بشن.یعنی هیچ دارویی بابت اونها نمیخوری؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792