مثلا باله و جوجه کباب رو چطوری بدون روغن بزارم بپزه و کامل قشنگ خوشمزه و کبابی بش؟؟؟؟؟
دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه منطورت اون تابه دوطرفه هاست که روهم میاد ما برای کو کو استفاده کردیم همون حالت عادی یطرفه ریختیم و وقتی یه طرفش سرخ شد برش گردوندیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه ولی به این نتیجه رسیدیم بدون روغن خوشمزه نمیشه وبا روغن باید رو سینک اینکارو بکنی چون روغنش میریزه یکمی نریزه رو گازت ولی درمورد بال کبابی اینچیرا تاحالاباهاش درست نکردیم فککنم باید مزه دارش بکنی والبته کمی روعن زیتون اغشتشون بکنی بعد بذاری تو تابه تا اروم اروم بپزه میخوای یکمشو اینجوری بپز ببین چجور میشه اگه خوب بود بقیشم بپز
حداقل عکسش میزاشتی ببینن چطگری هست کدوما رو. میگی.. این تابه ها ک میگن رژیمی یعنی روغن جذب نمیکنه و نچسبه مثلا با قلم مو بهش روغن بزن زیرش کم کن بزار بپزه با روغن خود مرغ..
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
امادش کن از قبل تابه ات و با فرچه چرب کن بچین توش درشو ببند زیرش و کم کن بعدش که پخت و سرخ شد اونوری ...
فقط چرب کنپ؟؟؟
ینی اب نریزم؟
باله ها رو اونوری کنم یا تابه رو؟؟؟؟
تقریبا بعد چند دیقه در تابه رو باز کنم ؟
دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.
عزیزم من هر قسمت از مرغ رو که بخوام نمک و ادویه میزنم،خیییلی کم ته تابه رو روغن میریزم و مرغها رو میچینم.لابهلای تیکههای مرغ که جای خالی میمونه سیبزمینی رو تیکههای درشت خلال میکنم و میذارم.
مرغ اول آب میندازه و خوب مغزپخت میشه بعدش هم بیرونش سرخ میشه خییییلی هم خوشمزهس 😋😋😋😋
من دو سه ساعت تو پیاز و آبلیمو میخوابونم مرغ و بال رو
بعدش خیلی کم روغن میریزم با سیخ چوبی سیخ میزنم میزارم تو تابه نمک میزنم درش رو میبندم با شعله کم اولش یکم آب میندازه بعدش خودش آبش وا میره شروع میکنه سرخ شدن آخرش که سرخ شد یکم زعفرون دم کرده میریزم روش
عزیزم من هر قسمت از مرغ رو که بخوام نمک و ادویه میزنم،خیییلی کم ته تابه رو روغن میریزم و مرغها رو می ...
فقط چرب کنپ؟؟؟ینی به مقدار کم؟
ینی اب نریزم؟
باله ها رو برگردونم یا تابه رو؟؟؟؟
تقریبا بعد چند دیقه در تابه رو باز کنم ؟