2777
2789
عنوان

بدترین گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین گناه از نظر من افشا کردن راز دیگران و دل شکستن هستش و همچنین با آبروی کسی بازی کردن

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
 این چیزا هنوز اهمیت دارن

کدوم چیزا؟ 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

فضولی ،غیبت ،تهمت ،دو به هم زنی و...

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بچه دار شدن وقتی نه تربیت بلدی نه شرایطشو داری

وای واقعا خیلی بده 

خیلی ناراحت میشم میبینم پدر و مادر به دلایل مختلف بچه دار میشن 

بعد بچه ها دارن سختی میکشن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بچه دار شدن وقتی نه تربیت بلدی نه شرایطشو داری

این از گناه گذشته جنایته 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
نا امیدی از رحمت خدا  

دقیقا خیلی مهمه تو سخت ترین شرایط هم آدم امیدشو به خدا

از دست نده