2777
2789
عنوان

زن همسایمون ب شوهرش خیانت کرده

295 بازدید | 9 پست

اینا خیلی وضع مالیشون بد بود بعد شوهرشم معتاد بود بعد ی روز ک شوهره نبوده زنه مردو میاره خونش شوهرشم از اونور میاد اینا میان شوهرو میکشن.....باورتون نمیشه چون مردع قدش بلند بود اومدن با ارع بدنشو نصف کردن تا تو ماشین جا شه......بعد چن ماه دوس پسرع ب زنه زنگ زده ک ببینه خبری هس یا ن ک پلیسا میفهمن زنه تو اعترافاتش گفته بود زندگی خوبی نداشتم و خانوم همسایه بم این پسره معرفی کرد گف ارتباط داشته باش بت پول میده.......مرده حکم اعدامش اومده زنه هم ببس سال زنذان.......الان تو این زندگی زن مقصره یا شوهر؟ .....هعی خدا خیلی ناراحت شدم چ بد زمونه ای شده😪توروخدا مراقب باشین تباه شدن ممکنه با ی تصمیم اشتباه باشه فقط 

رَهِ آسِمان دَرونَسْت،پَرِ عِشْق را بِجُنْبان ...........پَرِ عِشْق چون قَوی شُد غَمْ نَرْدِبان نَمانَد (:😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن.خوب طلاق میگرفت

چی بگم .....دوتا بوه کوچیک داشت شاید بخاطر اونا نرفته

رَهِ آسِمان دَرونَسْت،پَرِ عِشْق را بِجُنْبان ...........پَرِ عِشْق چون قَوی شُد غَمْ نَرْدِبان نَمانَد (:😇

برگ هایم چه غریبانه در هوا میرقصند 😐🍃

من هیچ،من نگاه 😐😐😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

مقصر این زندگی کسایی هستن که زن رو به یه جا رسوندن که برای سیر کردن شکمش باید تن فروشی کنه

و آدمایی که به جای کمک بی چشم داشت از یه زن انتظار ...دارن

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
مقصر این زندگی کسایی هستن که زن رو به یه جا رسوندن که برای سیر کردن شکمش باید تن فروشی کنه و آدمایی ...

درسته خیلی ناراحتم بخاطر هر دوشون نمیدونسد چقد خود فروشی تو شهر ما زیاده همه