2777
2789
عنوان

کدبانوها محض رضای خدا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 194 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و خوراک لوبیا مغز لیمو میزنم وقتی لوبیا در حال اپز شدن بهش میزنم کمی فلفل و نیم ساعت اخر پیاز سرخ می کنم با رب سرخ می کنم بهش اضافه می کنم کمی هم خیلی خیلی کم نصف قاشق هم ارد می تونی سرخ کنی اضافه کنی میذارم جا بی افته

چه ادویه هایی؟ جدی 4 5 ساعت شماها میذارید خورشتون جا بیفته؟ چرا مامانم 2ساعته درست مکینه و سیر نمی ...

مامانا یه عمر اشپزی کردن بلدن چکار کنن😉

مثلا ۲۰ دقیقه اخر توی قیمه دارچین بریز

اخر پخت توی قرمه سبزی شنبلیله خشک بزن

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
لپه رو از قبل میپزی؟

عزیزم موقعی که گوشت و با پیاز داری تفت میدی، لپه ای رو که از دیشب خیس کرده بودی آبکش کن و به همراه گوشتت کامل تفت بده اینطوری دیگه لپه بو نمیده و وا نمیشه

گوشت رو ۲۰دقیقه با زردچوبه تف بده لپ هارو هم ابپز می کنی رب رو سرخ کن الوچه بنداز یا مغز لیمو عمانی ...

20دقیقه تفت میدی؟!؟! من زور میزنم 5دقیقه تفت میدم.همونه پس من وقت نمیذاشتم

باقالی پلو با گوشت رو هم باقالا می گیری دونه هارو درمیاری از وسط نصف کن پوستشون بکن و شوید قبلش بگیر خودت خشک کن باقالا ها رو باپیاز سرخ کن چند دقیقه اخرم شوید هارو بریز کمی تف بده نمکم به اندازه بزن موقع که به برنج اضافه کردی زعفرونم به اندازه بزن