گیتارتونم مدیر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 عنوان دوست داشتین ب چ حیوونی تبدیل میشدید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست سلام دوست داشتید بجز ادم بودن ب چ حیوونی تبدیل میشدید؟؟؟ با دلیل؟؟خودم گرگ چون از بچگی عاشقش بودم و چون شجاع تک پر و مغرور و همه ازش میترسن اما خودش نترسه🙂🤩🤩😍😍😍😍😎 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک 1400/04/18 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18033 حیوون پایین تر نیست اشرف مخلوقات تا حالا به گوشتون خورده است آیااا؟ #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
hoora_rrr1993 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 6047 ۸دوس داشتم فلامینگو یا قو باشم پرواز کنم و دایم نهاجرت کنم. خستم از تکرار خانم آقای دکتر
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اشرف مخلوقات تا حالا به گوشتون خورده است آیااا؟ بدم میاد حیوون هارو پایین تره خودمون ببینیم😕میفهمی ک؟😏 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18033 بدم میاد حیوون هارو پایین تره خودمون ببینیم😕 میفهمی ک؟😏 اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دارن انسان هم جای خودشو.#ادا_روشن_فکری موفق باشید❤ #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دا ... سرمون.توکارخودمون.باش# عقده# -هامون -رو تو سایت- خالی نکنیم😜 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دا ... عزیزم همه ک مثل شما نیستن که ادا در بیارن صفت خودتون رو برای خودتون بذارید😜سپاس یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک