2777
2789
عنوان

دوست داشتین ب چ حیوونی تبدیل میشدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست
حیوون پایین تر نیست

اشرف مخلوقات تا حالا به گوشتون خورده است آیااا؟ 

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشرف مخلوقات تا حالا به گوشتون خورده است آیااا؟  

بدم میاد حیوون هارو پایین تره خودمون ببینیم😕

میفهمی ک؟😏

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
بدم میاد حیوون هارو پایین تره خودمون ببینیم😕 میفهمی ک؟😏

اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد  اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دارن انسان هم جای خودشو.

#ادا_روشن_فکری‍ ‍

موفق باشید❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد  اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دا ...

سرمون.توکارخودمون.باش#

عقده# ‍ ‍-هامون -رو تو سایت- خالی نکنیم

😜

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد  اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دا ...

عزیزم همه ک مثل شما نیستن که ادا در بیارن صفت خودتون رو برای خودتون بذارید😜سپاس