2777
2789

من قدم بلنده چهرمم بد نیست همه از خوشکلیه من تعریف میکنن همیشه سعی میکنم تو بهترین حالت خودم باشم

چه تو فامیل چه بینه دوستام همه از زیباییه من تعریف میکنن

پدرمم ادم خوبیه و تو فامیل شناخته شدس به خوبی 

کلا خونواده خوبیم دارم 

اما نمیدونم چرا اصلاااا از فامیل کسی از من خواستگاری نمیکنه 

من خواستگار غریبه خیلی داشتم 

موقعی که دبیرستانی بودم همسایه ها بودن 

رفتم راهنمایی رانندگی استاد آیین نامم 

رفتم دانشگاه هم چند مورد درخواست اشنایی دادن جدی نبود با یه نفرم بود که خیلی جدی شد اما خونواده ها باهم نساختن

یه مدت رفتم سر کار همکارم برا برادرش خواستگاری کرد خوشم نیومد ازش همونجا جواب رد دادم 

اما از فامیلل اصلاااااا

برام عجیبه واقعا 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

اول بگو چن سالته؟

سومین کاربری👻👻😑😑😑........اوایل ک اومده بودم سایت خیلی سعی کردم تا جایی ک در توانمه کمک کنم و تاپیکای مفید بزنم خصوصا در رابطه با روانشناسی کودک .اما همتون میدونید اینقدر ک تاپیکای حس شش ودروغ و خیانت و سرکاری بازدید میخورد یک هزارمش هم  تاپیک های مفید اهمیت نداشت .کلی فکر میکردم که ب چ صورتی بگم که قابل فهم باشه .تهشم اهمیتی داده نمیشد.دیگه با خودم ‌گفتم چرا من حرص بخورم؟!کسی ک بخواد زندگیش رو بهتر کنه خودش دنبالش میره .اینو نوشتم یادم باشه الکی واسه کسی دلم نسوزه اینجا .منم ازین ب بعد فقط استفاده کنندم ازینجا😊چنلم:https://t.me/matilda_777

شاید با خودشون فکر میکنن قبول نمیکنی پس از اول نیان ک ضایع نشن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو چن سالته؟

۲۱

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

خب قرار نیست که همه یه معیار داشته باشن... شاید بعضیا شما رو بپسندن بعضیا هم نپسندن. شاید اصلا ازدواج فامیلی رو دوس نداشته باشن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

پز.زیر.پوستی#   خدافز  

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
شاید جرئت خواستگاری ندارن و میدونن جواب شما منفیه یه جورایی فکر میکنن شما خیلی سر تری

نه بابا اینطور فکر نمیکنن

خب قرار نیست که همه یه معیار داشته باشن... شاید بعضیا شما رو بپسندن بعضیا هم نپسندن. شاید اصلا ازدوا ...

من خودمم خیلی دوست داشتم با غریبه ازدواج کنم

اما همین پسری که گفتم تو دانشگاه خواستگاری کرد و خونواده ها باهم نساختن یخورده از غریبه میترسم 

اخه انگار من دشمنشووون بودم 

مادرش یجوری نگام میکرد ته دلم خالی میشد

شانست بلنده خدا نمیخواد بچه ها ی مشکل دار و نقص ژنتیکی پنهان و آشکار در نسلت بوجود بیاد. تازه شاکر ...

ابجی بدیایم داره 

وقتی میرن خواستگاریه غریبه 

خاله هام میریزن سر مامانه من که چرا نیومد خواستگاری من 

و سرکوفت میزنن😏