2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟ میگن اگ ناشی مث روز اول میشه باز

نه عزیزم. مثل اولش نمیشه

.با سشوار خشک کردن واسه ی اینه ک موها تو همون حالت صاف خشک شن. مثل یه لباس خیس ک وقتی چروکیده بزاریش یه جا همونجوری چروکی خشک میشه. ولی وقتی صاف پهنش کنی صاف خشک میشه

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱
واقعا؟ میگن اگ ناشی مث روز اول میشه باز

بله گلم من کراتین کارم 

اگر کسی این حرف رو بهت زده چون میدونسته خوب برات اتو نکشیده که گفته برو خونه انجام بده  که متوجه اینکه کارش رو انجام نداده نشی 

درضمن گلم موی که کراتین شد دیگه نباید حرارت بالا ببینه  ایشون گفتن سشوار بکش که موهات به حالت قبل برنگرده چون در اصل کراتین نشده موهای شما  اگر به صورت مداوم رو هر مویی سشوار بکشی صاف میمونه 

موجدار ینی چطوری؟

بستگی ب موهات داره.‌من ک هروقت سشوار نمیکشیدم یکم پایین هاش موج میخورد. ولی مثل اونموقع فر نمیخورد

تاره اگرم بشه موقتیه.چون بعد ک با سشوار خشک میکنی همونجور میشه

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱
بله گلم من کراتین کارم  اگر کسی این حرف رو بهت زده چون میدونسته خوب برات اتو نکشیده که گ ...

اره حرقتون درسته

منم منظورم سشوار کشیدن به اون مدل ک با شونه بخوایی صاف کنی نه.سشوار فقط جهت خشک کردن مو

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱
اره حرقتون درسته  منم منظورم سشوار کشیدن به اون مدل ک با شونه بخوایی صاف کنی نه.سشوار فقط جهت ...

باز هم کار اتو کشی رو خوب انجام ندادن  حداقل تا سه ماه حداقل ینی افتضاح ترین کار تا سه ماه باید بدون هیچی لخت وایسه 

حالا نمیدونم این کارم درسته یا غلط  با اینکه همه میگن ضررت هست ولی خودم خیلی وقت میزار برای مو طرف مثلا صبح بیا نزدیکای عصر میره دیگه  سه برابر براشون اتو میکشم تاحالا همه مشتری هام تقریبا بالا یکسال صافی داشتن خیلی هم فقط اون قسمتی که در اومده فر بود اون پایین همچنان صاف مونده 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز