2789
عنوان

اماده ای؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست
صد صلوات روز جمعه یادت نره 

روزی هزارتام فرستادم هیچ ک هیچ بدترشده ک بهتر شده خودکشیم گناهیه ک هفت نسلمومیسوزونه فقط میخام خودش ببرتم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
اصلا این دنیا برا راحتی افریده نشده  اومدیم برا اخرتمون  دنیایی ک ب حضرت زهرا س وفا نکرد ...

دیگ واقعا من شدم جام بلا پراز غم و مسیبت همه عالم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روزی هزارتام فرستادم هیچ ک هیچ بدترشده ک بهتر شده خودکشیم گناهیه ک هفت نسلمومیسوزونه فقط میخام خودش ...

استغفار  زیاد بکن 

اون صلواتا الکی نبودن چنان بدادت میرسن ک ب حرفم میرسی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
استغفار  زیاد بکن  اون صلواتا الکی نبودن چنان بدادت میرسن ک ب حرفم میرسی

من دیگ هیچ وقت ب هیچی نمیرسم من فقط مرده متحرکم ممنون از دلداریت

من دیگ هیچ وقت ب هیچی نمیرسم من فقط مرده متحرکم ممنون از دلداریت

از رحمت خدا نومید نشو‌ک بزرگترین گناهه

همچی درست میشه به حکمت خدا اعتماد کن 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
از رحمت خدا نومید نشو‌ک بزرگترین گناهه همچی درست میشه به حکمت خدا اعتماد کن 

هرسری امید بستم خراب شد

هرسری امید بستم خراب شد

اینطور نیست 

ببین پسر من از من چاقو بخواد میدونم بهش اسیب میرسه هرچی هم گریه کنه تلاش کنه امیدببنده بهش نمیدم 

چون دوسش دارم و‌چون میدونم اسیب میرسه بهش

بگو خدا هرچی تو‌بخپای تو‌ک بدمو نمیخوای

اینطور نیست  ببین پسر من از من چاقو بخواد میدونم بهش اسیب میرسه هرچی هم گریه کنه تلاش کنه امید ...

من چیز بدی ازش نخواستم

من چیز بدی ازش نخواستم

خدا گاهی وسیله میکنه ادمارو 

شاید رسالت من امروز این بود بهت بگم خدا بدتو‌نمیخواد 

فر الی الحسین به سمت حسین فرار کن

خدا گاهی وسیله میکنه ادمارو  شاید رسالت من امروز این بود بهت بگم خدا بدتو‌نمیخواد  فر ال ...

من خیلی نفهمم یا باید حاجتموبده یا بکشتم