2777
2789
عنوان

" سه دقیقه در قیامت "

| مشاهده متن کامل بحث + 6207 بازدید | 472 پست
درسته آدم باید اول از خودش شروع کنه ورو خودش کار کنه بعد ب دیگران نصیحت کنه 😍😍 اینطوری زیر سوال ب ...

اره عزیزم دقیقا

ولی بعضی اوقات بازم خطا می کنیم ..

اللهم عجل لولیک الفرج...
خداروشکر ❤ اره عزیزم خیلی خوبه این کتاب بخونی قشنگ متوجه میشی  من چند بار این کتاب خوندم.. ه ...

اره عزیز تگ کن سایت باشم حتما میام

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم

ادامشششش کوووو😂

انقدر دوست دارم بخونما تو نت هست؟🤔

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
مرسی عزیزم از نظرت.. یعنی یک تاپیک جدید بزنم؟ اخه میخوام کل کتاب توی یه تاپیک باشه.

به نظرم اونطوری بهتره.

خب میتونی اگه دنباله دار بود داخل تاپیک جدید لینک قسمت قبلشو بذاری. یا هم میتونی براش هشتگ تعریف کنی. اینجوری هرکی بزنه رو هشتگ میتونه قسمتهای قبل رو به ترتیب بخونه

ادامشششش کوووو😂 انقدر دوست دارم بخونما تو نت هست؟🤔

اره عزیزم بزن دانلود کن کتابش رو..

ولی چاپ جدیدش بعضی جاهاش رو حذف کردن

من اینجا همه اش رو تایپ می کنم

اللهم عجل لولیک الفرج...
به نظرم اونطوری بهتره. خب میتونی اگه دنباله دار بود داخل تاپیک جدید لینک قسمت قبلشو بذاری. یا هم می ...

هشتگ ؟ چجوری؟ 

مرسی نظرت گفتی

اللهم عجل لولیک الفرج...
اره عزیزم بزن دانلود کن کتابش رو.. ولی چاپ جدیدش بعضی جاهاش رو حذف کردن  من اینجا همه اش رو ت ...

سلام.بقیه شو نمیذارین؟من منتظرم

خیلی قشنگه خدایی دستتون دردنکنه

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
سلام.بقیه شو نمیذارین؟من منتظرم خیلی قشنگه خدایی دستتون دردنکنه

سلام عزیزم هر روز چند قسمتش رو..

فردا حتما بیشتر براتون میزارم.. 

خواهش میکنم..

اره خیلی قشنگه گلم

اللهم عجل لولیک الفرج...
داخل هر تاپیکی که میذاری مثلا این هشتگو بزن. سه_دقیقه_در_قیامت#   مربع. بعدش بدون فاصله کلما ...

اها باشه عزیزم..

ولی هردو جا بزارم خیلی طول میکشه اینجا میزارم بعد تاپیک میزنم بقیه بیان اینجا رو ببینن..

مرسی#  

اللهم عجل لولیک الفرج...
سلام عزیزم هر روز چند قسمتش رو.. فردا حتما بیشتر براتون میزارم..  خواهش میکنم.. ❤ اره خیلی ...

مرسی خیلی حرکت قشنگی بود واقعا استفاده بردم من 

خدا خیرتون بده🌷🌷🌷🌷

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...