2777
2789
عنوان

خاک عالم تو سر من حمال بدبخت بشه فقط الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایکاش این سوال هیچوقت از شوهر احمق بیشورم نمیپرسیدم کثافت و بهش میگم منو بیشتر دوس داری یا پدر مادرت و گفتم اگه اندازه یه عدس هم هر کدومو بیشتر دوست داری بگو بگو کدومامون الویت زندگیت هستیم میگه تو و پدر مادرم یه اندازه انکار آب داغ ریختن رو سرم اعصابم خیلی خورده خیلی تا تونستم بهش توپیدم گفتم ازاین ب بعد بشین نا دوس داشتن و نشونت بدم پس تازه فهمیدم چرا زن گرفتی کثافت زن گرفتی ک برات بچه بیاره نیازها و باهاش برطرف کنی واست بشور بپز کنه چون میدونستی هیچکدوم اینارو ننه ات برات نمیکنه؟ اگه اینو میدونی پس الویت زندگیت منم نمی گم اونا رو نخواه ولی جوابش خیلی برام گردن تموم شد گفتم ازاین ب بعد هر زهرماری میپزم توقع نداشته باش بیارم جلوت بزارم و ننه ات بیاد برات بیاره برگشته توضیح میده ن شما الویت هستین گفتم فقط دهن تو ببند تا جرت ندادم ازاین روز ب بعد دارم براش یه سری مشکلات دیگ هم هست الان بازش نمیکنم بیشتر بااین دارم میسوزم

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
ایکاش این سوال هیچوقت از شوهر احمق بیشورم نمیپرسیدم کثافت و بهش میگم منو بیشتر دوس داری یا پدر مادرت ...

در اصل باید میگفت پدر و مادرشو بیشتر دوست داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ایکاش این سوال هیچوقت از شوهر احمق بیشورم نمیپرسیدم کثافت و بهش میگم منو بیشتر دوس داری یا پدر مادرت ...

چقدرپرتوقع !!!!!!

همسرتم تورودرواسی قرار گرفته 

پدرمادر ی دونه ان معلومه ک درحد اونا نیستی 

خدایا فنچولکم وب تو میسپرم😍فقط تووووووو

حسم میگه داری دروغ#   میگی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
بیشتر ببینید
وااا این چه سوال مزخرفی بود. چه رفتار بدی هم نشون دادی

حالا خوبه بدبخت هیچی هم نگفته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
در اصل باید میگفت پدر و مادرشو بیشتر دوست داره

چرا اونوقت چطور میگن مرد خدای دوم زن چطور پس من برا بابام دلسوزی کنم میگ چرااااا دلسوزی میکنی من اول آخر برات میمونم اون وقت ب من نیرسه ننه اش میشه الویت

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔

چقدر بی اعصابی بیچاره همسرت. جوابش خیلی هم خوب بوده نگفته اونا اولیت ان که گفته هرسه تونو یک اندازه دوست داره. من همسرم اگه مادرشو بیشتر دوست داشته باشه ناراحت نمیشم ولی اولویتش شمایید دیگه

ریپلای نکن اگر ریپلای کردی و جوابتو دادم که هیچی اگر جوابتو ندادم بدون خیلی احمقی و من حوصله بحث با احمقا رو ندارم.