2777
2789
عنوان

دختر خالم ۲۳ سالشه پستونک میزاره 🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 9786 بازدید | 122 پست
پشماام#   این دیگع چه نوع بیماریه۰_۰

لیتل اسپیس ندشته بود 

بعضی وقت ها به جای جروبحث کردن ،فقط به طرف نگاه می کنم و تعجب می کنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور تو کله ی به این کوچیکی جا شده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشک هم میکنی خودتو؟؟ پستونک تنها قبول نیس

😒بی ادب من شوخی کردم

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
نه نه   حالت عادی خوبه  اعصابش به هم میریزه اینجوری میشه

توحالت نرمالش نظرش درباره این رفتارش چیه؟اینکارو مبکنه اروم میشه؟

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
اصلا چرا تو خونه همچین چیزی موجود هست که بخواد استفاده کنه؟؟

بابا زنه بزرگیه دانشگاه میره   نمیدونم چرا یه دفعه عصبی میشه اینجوری میشه 

بعضی وقت ها به جای جروبحث کردن ،فقط به طرف نگاه می کنم و تعجب می کنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور تو کله ی به این کوچیکی جا شده...
مطمعنین خودشو لوس نمیکنه و برا جلب توجه نیست؟ چون اصلا از ی آدم عاقل و بالغ بعیده این کارا

نه اصلا یکی دیگه میشه 

اخه به شماربطی نداره که مگه شماروازارمیده؟مگه باشماکاری داره؟ ادم بهتره ازرفتارای خودش خجالت بکشه ت ...

درسته که حرفت خیلی جاها صدق میکنه

اما واقعا گاهی نگرانی ،کمک و دخالت لازمه مخصوصا تو موارد این چنینی که شخص کنترلی تو شرایطش نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نه اصلا یکی دیگه میشه 

پوشک و پستونکاشو جمع کنین از جلو دستش تا نداشته باشه که استفاده کنه.به نظر من چیزی جز لوس بازی نیست وگرنه هممون ی وقتایی عصبی یا ناراحت میشیم ولی این کارای دور از عقل رو انجام نمیدیم

عزیزم مثل خواهرمه حالا شما میخوای آدم محترمی باشی برای خودت باش 

اگه مثل خواهرتونه بهتره که بهش کمک کنین ببرینش روانشناس نه که بیاین اینجاتاپیک بزنین یه عده هم مسخره کنن ادم ناراحت نمیشه ازاینکه یکی خواهرشومسخره کنه؟من ازلحن شمایه جورایی مسخره کردن برداشت کردم امیدوارم اشکال ازبرداشت من باشه

من به محترم بودن ونبودن کاری ندارم منظورم اینه که توزندگی همدیگه سرک نکشیم عیب وایرادبقیه روجارنزنیم چون هیچ کدوم بدون ایرادنیستیم 

درسته که حرفت خیلی جاها صدق میکنه اما واقعا گاهی نگرانی ،کمک و دخالت لازمه مخصوصا تو موارد این چ ...

مرسی بله کمک لازمه درصورتی که اون شخص کمک بخوادولی دخالت نه به نظرم هیچ وقت لازم نیست