2777
2789

میدونین چرا

چون اون بیشرفایی که ظلم میکنن یه روزی تاثان عذابشونو میدن و عذاب میشن و من میخام عذاب بشن یه نمونه داریم من نفرین مرگش نمیکنم چون بمیره با همین گناهای بیست و پنج ساله ش میمیره بذار با گناه های صدساله ش بمیره و عذاب بشه و من ببینم و دلم خنک بشه اینقدر گناه کنه که اون دنیا عذاب بشه😍😍😍😍😍😍عذاب دیدنشو بببببببببییییییینمممممممممممممممممممم

من اگه مسلمون نبود اونو مثل خرمدین به هزار تیکه کرده بودم اسلام دست و پای منو بسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتر قبل اینکه به این فکروکنید اول از خدا بخواید هممون رو به راه راست هدایت کنه🌹🙏

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
نمیخام به راه راست هدایت بشه میخام عذابشو ببینم جدی#  

😐تاحالا کسی رو ندیده بودم ک چنین خواسته ای داشته باشه 

امیدوارم خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه چه من چه شما چه اون فرد ظالم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ما نتیجه عذاب کشیدنامونو میگیریم

اونی که ظلم میکنه بیشترین آسیب رو خودش میبینه مدام در حال خودخوریه افکار پیلد وقلب وروحی که زشتی وتاریکی احاطه کرده خود به خود تاوان کاراشو تو زندگی وبا جسم وجانش پس میده

😐تاحالا کسی رو ندیده بودم ک چنین خواسته ای داشته باشه  امیدوارم خدا هممون رو به راه راست هدای ...

چون شاید مثل من عذاب نکشیدین؟خدا بهم حق انتخاب داده که نفرینش کنم یا نه و نکردم تا همینجا ک نفرینش نکردم بره خداروشکر کنه

چون شاید مثل من عذاب نکشیدین؟خدا بهم حق انتخاب داده که نفرینش کنم و نکردم تا همینجا ک نفرینش نکردم ب ...

چرا عزیزم منم مثل شما دیدم یه موردش وقتی طرف ک فوت کرد بخشیدمش 

چون خدا میگه ببخش تا بخشیده بشی

بازم امیدوارم موفق باشید