2777
2789
عنوان

دوستام بهم سیگار دادن ۱۶ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 80 پست
یاد بگیریم نه بگیم😐 مگه دخترا از این دوستای ناباب هم دارن؟ 

همين دخترا ميشن رفيقه نابابه پسرا تازه

كجاى كارى  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من نکشیدم فقط گرفتم ببینم توش چیه 

پس فردا قلیون و هزار کوفت و زهرماری میگیری که ببینی توش چیه؟ 🤨

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همين دخترا ميشن رفيقه نابابه پسرا تازه كجاى كارى    

جل الخالق 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یعنی دو دل بودی ک بکشی ؟

باید محکم باشی 

جلوی همون دوستات پرتش میکردی تو جوب 

میگفتی من از اینا نمیکشم مگه مریضم بدنمو نابود کنم 

باور کن همین الان باید جلوشو در بیای وگرنه معتادت میکنن 

جرئت نه گفتن داشته باش 

برات مهم نباشه ک بهت میگن پاستوریزه و اینا 

سالم زندگی کن 

بدنت سالم نگه دار 

ادم فروشی کردی رفیقتو لو دادی . در کل هدفت پربازدیده

رفيقى ك سيگار بده دست دوستش رفيق نيست

تز نده

مرسى اَه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
همين دخترا ميشن رفيقه نابابه پسرا تازه كجاى كارى    

حالا تو بابی یا ناباب 🙄🤔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم شما باید قدرت نه گفتن داشته باشی وقتی که دوستت گفت بیا سیگار بکش با اعتماد به نفس و با قدرت بهش میگفتی نه من خوشم نمیاد از سیگار و سلامتی برام مهمه 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  

منم اینکارو کردم😁 چیزی نیست پایینش ابره بالاش توتونه عین برگای خشک شده خورد شده همونجا باز میکردی میدیدی دیگه خونه چرا بردی دیگه بزرگ شدی عزیزم از این به بعد تو اوج جوونی هستی و موارد اینجوری زیاد برات پیش میاد مهمونی مشروب دوست پسر قلیون سیگار قرص و... از قبل امادگیشو داشته باش که تو موقعیت چطوری رفتار کنی

لطفا درخواست دوستی ندید
حالا تو بابی یا ناباب 🙄🤔

من در بابه افعال هستم

ب اين شكل

اسهلُ

يُسهِلُ

اسهِل

اسهال😐

یا خدا 😰

منم این بلا سرم اومده ولی بخیر گذشت و انداختمش دور

مامانمم یه بار تو کیفم یه نامه پیدا کرد که مال یه نفر بود 🤦

گفتم دوستم برام نوشته تا معذرت خواهی کنه چون باهاش قهر بودم 😐حالا نامه هم معمولی نبودا 😥

گفت کدوم دوستت؟گفتم فلانی

رفت دم درشون گفت اینو تو نوشتی؟ اونم فقط این‌جوری 😳به مامانم نگاه میکرد

منم هی اشاره میکردم بگو آره بگو آره چولمنگ بگو آره 😭😭😭

اصلأ یه وضعی بودا 🙆🤦

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩