2777
2789
عنوان

جاریم از وقتی ک فهمیده بچش پسره کلن اخلاقش عوض شده هم خودش هم شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 14317 بازدید | 257 پست
اره خب چون من چرت نیستم مثه تو😇

شینیم.بینیم.باووو# 😂 قاطی پاطی جواب میدیااا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جاریام همه پسر داشتن فقط من دختر داشتم بعد من یهویی حامله شدم بچه ام پسر بود یکی از جاریام که دو تا پسر گنده داره وقتی شنید بچه ام پسره گفت بالاخره توام برا خودت درست کردی ( یعنی رفتی دکتر و... ) راه حل اش رو به ما هم نشون بده ( زنیکه بیشعور دو تا گردن کلفت داشت از من راه حل می خواست در صورتیکه من نا خواسته باردار شده بودم) خیلی از حرفش دلم شکست بعد دچار زایمان زودرس شدم بچه رو از دست دادم 😭😭😭الان دوباره باردارم و بچه ام پسره شش ماه ام هست ولی دیگه این دفعه نذاشتم جاریام بفهمن باردارم 

خدا برای من جبران کرد ولی امیدوارم جواب این حرف جاریمو به بدترین شکل بش بده عقده ای عوضی

این تاپیکو خوندم یه انرژی خیلی بد و منفی بهم وارد شد 

همه دارن حرف از فرهنگ میزنن و پسر رو خراب میکنن و کلی حرفای بی منطق درباره بچه پسر میگن 

زشته بخدا 

من واقعا حالم شد 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اره توهمین تاپیکم گفتم ک میترسم سومی بیارم دختر بشه  تحت تاثیر حرفهای بقیه قرار گرفتم خب حالا ...

جداازتحت تاثیرقرارگرفتن آدمیزادیم دیگه حق داره دلت پسر بخواد هر دوتا جنسبت داشته باشی

بله جاریم خودش دختر داره خواهرش با من باردار بود اینقدر از پسر بودن بچه اش مطمئن بود و منو اذیت کرد ...

انشاالله شوهرت ۱۲۰سالذعمرکنهذمیگفتی ماشینش برادخترش ماربزنه زبون تلخو

اصلا در شان من نیست با یک آدم  مثل تو بحث کنم.   @نی_نی_یار_3     این خانم د ...

Wooow. شان 😂 خو ریپلای نکن اگ در شانت نیس

ب تگ کردنت ادامه بده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چون چرتی چرت جوابت میدم 

جوابشو نده اینجور ادما عقده های توزندگیشون رو اینجوری میان سربقیه خالی میکنن

بی محلی از هرچیزی بهتره براش اصلا ادم حسابش نکن ک جوابشو بدی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اینم لابد تو نگفتی ک از دخترات بدت میاد

وای تورو خدا این حرفا چیه آخه!!!!چرا دل می‌شکنید شاید حالشون بد بوده یه چیزی گفته مطمعنا هیچ کس از پاره تن خودش بدش نمیاد...بنظرم شما دست کمی از جاری اسی نداریا

چون چرتی چرت جوابت میدم 

تو اصن خودتم نمیفهمی چی چی میگی😂

تو تاپیک ریختن سرت خواستی سر یکی خالی کنی منو پیدا کردی

عیب نداره، خالی کن ک اروم بشی

این تاپیکو خوندم یه انرژی خیلی بد و منفی بهم وارد شد  همه دارن حرف از فرهنگ میزنن و پسر رو خرا ...

حستو درک میکنم ولی شما قوی باش عزیزم وکلن تو جامعه این چیزها زیاده پس بچتو با عشق قبول کن