2777
2789
عنوان

داستان زایمان من در امریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 12909 بازدید | 203 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کسانی که اومدن ببینن زایمان درامریکا به چه صورته تقاضا دارم قبل از برگشت به تاپیک های ایرانی ی صلوات بفرستید برای من و دوقلوهام که به سلامتی دوهفته دیگه بیان بغلم لطفا💕😘😍😍😍😍

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
از کسانی که اومدن ببینن زایمان درامریکا به چه صورته تقاضا دارم قبل از برگشت به تاپیک های ایرانی ی صل ...

فقط پوش یادت نره

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

3بچه ها زیاد سخت نگیرید طرف میخواست همون کلمه امریکا رو برسونه نمیدونست چیکار کنه یکم جور کرد ب هم تهش شد این حالا شما قبول کنید🙄😟

اسی افرین افرین امریکا زاییدی باریکلا امریکا زا ما بدبختا ک پشت بخاری تو خونه سرد و نمور قابله شمسی  زایوندمون ولی خوشبحال تو🥴🥴😒

خب دیگه برو خوش باش حال کن😄

همچین گفتی خاطره زایمانم‌تو امریکا فک کردم چیکار کردن برات توقعه ماساژ و اب درمانی و ... داشتم اینکه کاملا ایرانی زاییدی رفت که

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مرگ-بر-آمریکا#  

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛

چه جالب در آمریکا بالن می زارن تا کودک به محض ورود به این دنیا پرواز و تجربه کنه و لذت مادر و فرزندی تو آسمون ها ثبت بشه 😆😆

حالا ما تو ایران به محض دنیا اومدن می زنن  باسنش  تا خوب جیغ بکشه و بفهمه اینجا خونه عمه نیست 

بعدم یه لنگشو  جوهری می کنند تا ثبت بشه و گم و گور نشه 😉

تازه اگه شانس بیاره و چند سال دیگه احسان علیخانی تو ماه عسل ننه بابای اصلیش و پیدا نکنه 😋😋

عینه چی داری دروغ میگی

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛
حیف بهمون  گفتن  با  آ م ر ی ک ا  دشمن  باشیم   وگرنه منتظرت  می ...

بچه ها ینی واقعا شما تاحالا بیدار بودید الان مبخوابید 

من ک پاشدم عزیز دلمو  ک تو افریقا زاییدم شیر بدم😆😆😆